Nuffnang Gadget

November 11, 2011

11.11.11...

harini tarikh paling sensasi... 11.11.11 ... sungguh cantik tarikh harini... bertuah bagi sesiapa yang pilih tarikh harini untuk melangsungkan perkahwinan... untuk meraikan besday... untuk melahirkan cahaya mata...

baru-baru ni dengar kat Hot FM... 

" mengikut kalender Cina, tarikh 11.11.11  adalah tarikh yang baik bagi sesiapa yang berhajat nak dapat anak lelaki... harap-harap persenyawaan boleh berlaku hehe... eh, betul ni... tak tipu... ini fakta... lagi pun afdal harini hari Jumaat hehe... okey, dah... itu jer nak cakap hehe..."

dan tahniah kepada member opis kami Aidie & Sue yang pilih harini sebagai hari bersejarah mereka... semoga ikatan yang dibina berkekalan ke akhir hayat... Amin...

-- picca pre-wedding diaorang ni en Ajip yang shoot... tahniah dari kami --

sempena 11.11.11 harini, bolehlah Alycia catatkan kemenangan CGL (Contest/Giveaway) dalam minggu ni... alhamdulilah, ada jugak rezeki Alycia... 

pertama, menjadi 3 Follower Bertuah di Blog Leily ... keputusan penuh kat SINI...


hadiahnya adalah shawl kot kalau tak silap...

lagi 1, Alycia menang Voucher KFC dari Nanakimie... keputusan kat SINI...


harap-harap lebih murah rezeki Alycia di masa akan datang...
Amin...

Kemenangan pertama dan ke-2 bulan November 2011..
Kemenangan ke-65 dan ke-66 tahun 2011..

3 yang komen:

Azhafizah[フィザ] said...

congrate kak!bertuah betul akak hari ni macam2 dapat..Congrate jugak buat kawan akak tu ye..

Mr A Fiza orang kampung Bt23 kuala pilah..kalau tak silap..hehehe..dekat ke ngan jemapoh tu?tapi dulu fiza pernah study kat UiTM Pilah jalan melang tu dulu..hehe..best dok pilah kan.

dilazfamily said...

tahniah.rasa dah lama tak datang sini. cantik design baru nie.cute

cantekk said...

nak gambo pantennn!!!! =D

*byk nye menang, bocer kepsi bile nk redeem?

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com