Nuffnang Gadget

November 29, 2011

Avatar Yang Comey...

korang ingat lagi tak pada Cik Fiza yang tolong make over blog Alycia...

baru-baru ni Cik Fiza mintak Alycia send picca... sebab dia nak buatkan avatar... sebab Alycia jadi pemenang teka Wordless Wednesday kat blog Cik Fiza... alahai, suka jer bila orang-orang kreatif ni sudi buatkan sesuatu untuk kita kan... terharu sangat-sangat...

dan inilah hasil avatar yang dibuat...

-- masih ada rupa Alycia kan... suka sangat-sangat sebab avatar ni comey... orang kat gambar tu pun comey hehehhehe --

ini pulak gambar asal dan gambar yang di avatarkan ...


eh.. bukan Alycia jer dapat avatar... Adam pun... Cik Fiza kat dia nak buatkan lukisan Adam... sebab Adam suka kaler-kaler... 


nanti Alycia nak printkan untuk Adam suruh kaler-kaler...

mesti Adam suka ni...

apa-apa pun trimas banyak-banyak buat Cik Fiza... memang akak suka sangat-sangat...

kalau korang minat jugak dengan avatar macam ni, korang boleh terjah blog Cik Fiza Pink tu yer ;)


11 yang komen:

mama tisya said...

comei2

mummy_ayu said...

tomei..dua2 pun tomei..wah..pink la rumah baru dia..i like!!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cumel la..
haah, iras alycia masih ada..
so talented la!

diana said...

fiza memang kreatif..:)

syawalsimpsons said...

cantik2 suke3

eB ezrin said...

comel. i lioke :)

Cho Zila said...

ala bestnyer ... akakpun suka kalau dapat orang terer tolong buatkan....

Azhafizah[フィザ] said...

sama sama kembali kak..asal akak suke fiza dah happy dah ^__^

Cute MuM said...

cantiknya..
suka tgk gambar adam pakai spek besar..
cute..

mama rifQy said...

sangat comei laa..adam muke macam org besar!!

mekchu said...

nakkkkkkkkk........

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com