Nuffnang Gadget

November 23, 2011

Bungkusan Yang Ditunggu-tunggu...


yeye dah dapattt....
lepas bank-in jer duit, trus tak tido-tido malam menunggu...
Bila dapat jer kat tangan, tak dan-dan terus jer pergi test try ...
wahhh, cantik jer tersarung kat badan...


takmo kasi tunjuk lebih-lebih...
tunjuk skit-skit jer dulu...
yang penting ada pinky-pinky tu...
rasa-rasanya minggu ni bole pakai kot...
hmmm, nanti Alycia buat live update bila dah pakai...
maklumlah sekarang ni dah bole update guna BB...
dimana-mana jer update hehehe...

eh, korang nak tau tak apakebendanya tu...
tungguuuuuu  yer ;)


12 yang komen:

Azhafizah[フィザ] said...

sonok da dapat..heeee..tak sabar nk tgk nnati :)

mekchu said...

selesa kan.. rasa macam semua fesyen nak kena ada selai.. kurung, kedah, kaftan, moden.. ishhh, menang membeli, menang memakai :)

jgn lupa tayang okkkk...

syawalsimpsons said...

tau2 ape dier..alamak...bestnyer...

Nana said...

wah baju baru ek

Nad @ MamaZakwan said...

baju baru dh sampai ek..
cepat2 tayang..

pas pantang nak cari gak la sepasang
haha!

Zue AnnaLeeya said...

baju baru yer....

akiratoriza said...

dapat baju batik yer.... jgn lupa update tau tgk sipi-sipi cun kemain... hihihi

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

ni sure baju present contest kan ..kan betul tak hehehe

zh-ena said...

baju kurung moden yea

Wawa Tasliman said...

rasanya baju kurung cotton atau batik.. nati share mana link sekali ok.. :)

mama rifQy said...

Cer snap gak gambar!! Nak nengok ni!!

MrS. F!zA said...

mesti batik sutera ni kan????

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com