Nuffnang Gadget

November 18, 2011

Lagi Tudung Free...


yeahhh... arini bergaya dengan tudung free lagi...

shawl hadiah sebab jadi 3 Follower Bertuah di Blog Neily...

suka shawl ni sebab dwi kaler... lagi pun sebab kaler pink... sejak blog berwajah pink ni, rasa dah addict pulak dengan pink hehe...

lagi 1, dapat bag tag sebab menang Biqque's October Lucky Follower...

-- comeykan bag tag ni --

bila dapat bag tag ni rasa macam tak sabar-sabar nak pergi melancong... tak sabar nak gantung tag tu kat beg... takpelah, esok nak balik kampung ... letak jer lah kat beg haha...


17 yang komen:

syawalsimpsons said...

waahhh sue pon arini pakai tudung free jugak ni...kikikki...sue dapat warna purple je...elok la...baju sue banyak warna purple...

MRS. K said...

lawo shawl tu.. kaler lembut..

Cho Zila said...

wah seronoknyer dapat hadiah lagi.. wah terus nak melancong yerk...

pena rozie said...

Cantik la tudung. Suka gak...

CIK JATT said...

cantik! i memang sejak azali gile pink. lagila free kan:)

eB ezrin said...

tahniah dear, me jerk yg dg lamer x dpt hadiah. mood cgl sgt2 ke laut. hu3

Nad @ MamaZakwan said...

comey ar si pemakai tudung free tu ngee~ ^_~

fieda said...

comey2 hadiah tu..

Munnafendy said...

amboi...tgn btuah ni =)

Ros said...

Salam ziarah,

Lawanya tudung..

Ros said...

Salam ziarah,

Lawanya tudung..

Azhafizah[フィザ] said...

pink semestinyer sweet kan..tag tu comel je kalau letak kat bag..hihih..selamat pulang ke kampung kak..balek nismilan ke?

p/s:btw,novel siri shopaholic tu fiza ade nampak mase book fair haritu..ingat nak beli sebab cover die cantik..ehhehe..tapi bace sipnosis cam ok je..last2 xbeli pun..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

sweet b..lagi2 free bertambah sweet hehhee

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ekekek..
tak sangka awak buat n3 psl adiah tak seberapa tu..

neway, 10s sbb sudi pakai,
nk bg yg ariani tuan tanah kopakkk.. heheheh..

Cute MuM said...

cantiknya shawl..
bestkan bila dapat tudung yang kena dengan taste..
boleh pakai selalu..

Myra Jay said...

Waahhh bestnyer..

Tahniah ye


Tolong komen banyak-banyak di "Contest Gadget Impian…"

mekchu said...

tag kat bag aku kena curik.. gerammm sangat...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com