Nuffnang Gadget

December 1, 2011

Nak Menang Tak 1 Bulan 1 Blogger ...

-- STICKY POST --

ok, bagi segmen 1 Bulan 1 Blogger bulan November, kali ni senang sikit... sebab dah hujung tahun ni kan... mood pun dah mood cuti-cuti hehe...

kalau korang perasan, kat belah kanan bahagian atas Blog Alycia ni ada ruangan Blog Hits... macam kat bawah ni...


Sekarang ni Alycia tunggu nombor bertuah Blog Hits = 44444 ... diulangi 44444 ... so, sesiapa yang dapat capture nombor 44444 tu, secara automatik akan dipilih sebagai pemenang 1 Bulan 1 Blogger untuk bulan November ni.... cepat-cepat... nampak jer nombor 44444 tu, terus print shoot dan emelkan ke deqya2000@yahoo.com sebagai bukti...

cepat-cepat...


6 yang komen:

AYuNG said...

aiyoo, lambat lagi tuh..ehhe :)

Azhafizah[フィザ] said...

ni yang excited ni..hehehe..mestilah nak!

mama rifQy said...

wahh..nak nak !!! nak kene terjah lagi ni

mama tisya said...

ala dh terlps 44446

MaMa CyDa said...

saper yg bertuah nih? pg tadik aku check baru 44358 ... petang nih jengah dah 44455 plak huhuhuh ... melopeh ...

kakyong said...

terlepas sudah..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com