Nuffnang Gadget

November 4, 2011

Salam Idul Adha...

khas buat korang ...

walaupun minggu ni Alycia tak sempat nak update blog... tak sempat nak jenguk rumah korang... tapi Alycia tetap nak mengucapkan....
;
;
;
;


Alycia akan beraya di kampung Alycia di Mantin...
sape-sape yang dekat tu jemput yer datang ke rumah...
korang beraya kat mana...
dan berhati-hati yer... sekarang ni musim hujan kan...
semoga perjalanan kita smua sampai ke destinasi yang dituju...

6 yang komen:

si tuan putri kiUt said...

Selamat Hari Raya korban alycia....
hati2 di jalan raya ok...

faiz blk sg besar kg hubby... huhu

Azhafizah[フィザ] said...

selamat hari raya Aidil Adha untuk akak dan family..wahh berjiran kite kak..fiza balek johor..ape2pun semoga selamat pergi dan pulang ye..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

selamat hari raya hehhee..
kami beraya di sini je..

selamat balik kpg alycia !!

cantekk said...

salam Aidilahda..
kita tak balik =(

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam aidiladha gak alycia n co.. =)

Mummy Ayu said...

Salam aidil adha..
ayu balik Nilai petang ahad tu..
pas tu pagi semalam gie seremban plak..mcm tak cukup je rasa cuti raya kali nie..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com