Nuffnang Gadget

November 10, 2011

Vespa Nabil...

korang pernah tengok tak Vespa yang Nabil Raja Lawak bawak masa buat pre-wedding dia dulu...

(picca ihsan en google)

sama tak dengan Vespa kat bawah ni...
;
;
;
;


tulah Vespa yang Nabil bawak tu...
nak tau harga Vespa tu berapa...
RM 34,200++ ... tambah beberapa ribu lagi boleh beli Kancil sebijik...
Nabil kata dia belikan Vespa tu untuk bini dia...
untung bini dia kan...

eh, en Ajip tak nak belikan untuk bini en Ajip ke... muahaha...

-- bini en Ajip dah test drive dah Vespa ni ... memang secocok... comey jer hehe --

tapi siyess.. memang comey Vespa tu...
Alycia yang tak tau bawak motor pun asyik duduk kat situ jer...
hmmmm, jap jap nak berangan bawak Vespa japp...



8 yang komen:

mizzkechique said...

comel!!! tp mahal lorrr

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

rugi.. bli kete je.. ujan tak basah.. hehehe...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang comeyy..unik...

sue zainun said...

mahalnyerrrr..

Azhafizah[フィザ] said...

homaiii..mahalnye..scoot fiza tak sampai 10k pun..baek beli kete je..tapi seyes comel..lagi2 bergambar kat scoot tu mcm akak..hihi

Munnafendy said...

mak ai mahal gila...idak le tmn membelinye....hehe

PinKy MoMMa said...

mahai sesangat..kalau beli mcm rugi je huhu sbb tak pandai bawak motor ;p

e.l.i.z.@ said...

adik pompuan eli pkai vespa..harga vespa dia 6-7k je..awat yg ni sampai 34k? gile mahalllll

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com