Nuffnang Gadget

November 23, 2011

Wordless Wednesday | Jom Futsal ...


lama sungguh tak berfutsal...
sejak coach futsal naik pelamin, player pun naik lemak...
naik lemak-lemak yang berkumpul kat badan hikhik...

petang ni kalau tak ujan nak main futsal...
geng... jom futsal jom...


6 yang komen:

syawalsimpsons said...

nak join...sue dah lama dah tak futsal..tapi x da geng la...mmmmm...dolu aktif la...

Nad @ MamaZakwan said...

nampak gaya alycia pun tau dah ni mesti cam sporty2 sket orangnye, hehe..

cam saya ni idak le, huhu!
maen futsal pun tak penah, hehe
temankan papazakwan maen ade la, hikhik

Azhafizah[フィザ] said...

fiza tak pernah berfutsal..hehehe..jogging je termampu untuk menghapuskan lemak..

p/s:kak,nak gambar akak,nak buat vector sebab teka betul WW blog fiza..gambar close up ye kak..tq kak..lagi satu nak gambar adam..na buat line je..nanti die buat mewarne gambar die..heee

eB ezrin said...

pancit. hik3

mekchu said...

jiwa kental lah nak lari2 kejar bola.. tak dapat bayang kalo sepak tak kena bola.. ahkak malewwww... hahahaha..

nnti aku setup team futsal uptm.. kita friendly.. tp aku cop jadi manager je lah :)

Zue AnnaLeeya said...

mcm pangkal nama anak2 akak jerk alycia...
AZ tuh... hehehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com