Nuffnang Gadget

November 8, 2011

Yang Mana 1 Idaman Kalbu...

baru-baru ni kan Alycia menang Contest@Mekchu dengan hadiahnya adalah baucer RM 50.00 dari Matase Sutera... harini opis sunyi sepi sebab ramai lagi yang tak habis raya... so, harini barulah sempat nak cuci-cuci mata kat Matase Sutera ... nak pilih-pilih baju yang mana berkenan di hati... rambang mato acik weiii... ontah mano 1 nak pilih pun tak taulah... smuanya cantik-cantik... smuanya molek-molek...

-- berkenan yang ini... suwitnya pink tu ala-ala kaler blog... tapi dah kena booked huhu --

-- yang ni pun so suwittttt... manis jer hijau muda ni... takde saiz pulak --

so, alycia malas nak fikir... terus list down kan saiz XS ajer... tak payah nak tengok yang takde saiz tu...

-- sebenarnya ni yang mula-mula berkenan di hati masa join contest@Mekchu dulu ... kurung crepe --

-- pastu tengok ni pun suwitt --

-- ni suwitt lagi --

-- ini pun suwit gakk --

-- ini pun huhu... poning acik --

-- ini lain skitt ... kurung moden crepe... kaler oren tapi tetap suwitt --

-- ini corak abstrak pulak... suwitt jugakk --

pendek kata smua lah suwitttt...
mana 1 ni... korang boleh tolong pilihkan untuk Alycia takk ngeh ngeh...


13 yang komen:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

alah..lah mak cik beli semua kan sonang hahah semua suwitttt...mak pun rambang mata tgk ni hahha

Anonymous said...

Pilih 1 dr mana2 pun...papa sponsor ma..1 je tau dr papa....



~aku yg syg bini~

Zana Nordin said...

aduh...
memang sweet sumer lahh
mata dok terberkenan yang no 3 and 5 tu
kaler sweet banget...
and tak crowded sangat.....

Sidratul Muntaha said...

no 5 laa...
mmg lawo plak aku tgk even aku tak suke pink taw!!

syawalsimpsons said...

CANTIK JUGAK WARNA HITAM BUNGA PINK TU..MMG SUWIIITT GITU TAU...

mummy_ayu said...

tahniah sbb menang hari tu..memang..AYu tgk kat Matase tu ..semua pun sweet2..memang confius..bagi Ayu..yg no 3 tu..sweet..tapi no 5 pun jugak..

KhaiZa said...

kalau aku, aku akan pilih yg mula2 berkenan dihati tu... kalau tak der, pilih no 5 tuh... sweet

Nana said...

suka kaler itam tu no 4

KSWSK said...

bt cabutan undi

Azhafizah[フィザ] said...

semua cantik2..memang rambang mata lah kak

Mya Elzara Batrisya said...

saye Vote gambar yg no 3 itam + pink... sungguh manissss bila tuan empunyer blog yg pakai!!! :)

mizz-siti said...

gambar ke-5 atau ke-7 dari atas...pinky pinky sweet giler zur..

mekchu said...

Anonymous tu betul ajip yg komen tu? bertuah nyeee... dah la jimat RM50 :) hehehee..

dlm byk2 tu tetap pilih baju hitam munge2 pink kecik tuh.. nyaris2 nak amek yg itu.. tp pikir balik dah ada byk bju kaler hitam..

nnti bg tau aku ok.. so, bleh deal ngan tinie..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com