Nuffnang Gadget

December 2, 2011

1 Bulan 1 Blogger | November 2011 ...


Ok, harini nak umumkan siapakah Pemenang Segmen 1 Bulan 1 Blogger bagi bulan November 2011... kali ni pemilihan senang sikit... Alycia mintak sesiapa dapat capture no bertuah 44444 haritu... semalam nombor tu dah berlalu, tapi sehingga ke harini Alycia tak terima pun sebarang emel yang kata dia berjaya capture nombor bertuah 44444... memandangkan nak carik pemenang, Alycia dah decide pemenangnya adalah yang berjaya memperoleh nombor yang terhampir... 

pemenanganya adalah...
;
;
;
;



Cik Fiza kata dia berjaya tengok nombor 44445, tapi takde bukti... takpelah... Fiza dah komen kat blog Alycia pun dah kira sebagai pemenang lah tu... nanti minta tolong Cik Fiza bagi details ke emel Alycia yer (deqya2000@yahoo.com)... adalah sedikit penghargaan tapi ikhlas dari Alycia... 

oh ya, bagi sesiapa yang tak kenal lagi Cik Fiza ni, boleh terjah Blog Pink Coklat dia... Cik Fiza nilah orang yang bertanggungjawab make over blog Alycia ni... Cik Fiza ada jugak designkan avatar yang comey untuk Alycia dan Adam... memang kreatif... suka sangat dengan sentuhan kreatif Cik Fiza.. ni bukan puji lambung-lambung... ni puji ikhlas ni dik hehe... tahniah yer Cik Fiza sebab berjaya menjadi pemenang Segmen 1 Bulan 1 Blogger kat Blog Alycia....

oh ya, Alycia pun senang hati jugak nak bagi hadiah saguhati kat seseorang...

pemenang saguhati tu adalah...
;
;
;



sebab Mama Tisya bersungguh-sungguh nak dapatkan nombor 44444 tu, tapi tak dapat... Mama Tisya cuma dapat nombor 44446 ajer (nombor terhampir lepas Cik Fiza)... takpelah, takde rezeki Mama Tisya... nanti Mama Tisya bagi details pada Alycia yer (deqya2000@yahoo.com)...

ok, selesai sudah untuk bulan November..
bulan Disember bakal menanti pulak... mungkin ada rezeki kawan-kawan yang lain... alah, ni segmen suka-suka ajer... saje nak meramaikan kawan-kawan..

selamat berhujung minggu smua ;)


6 yang komen:

Azhafizah[フィザ] said...

yeay nak buai laju laju tinggi tinggi..hehe.terlupe nak print screen 44445 tu..refresh je dah jadi nombor tu pastu xdpt 44444 terus lupe nak printscreen..hampa -_-'..alhamdulillah..rezeki lagi..sonok dpt hadiah dari akak..maceh kak..nanti fiza send ye.

mama tisya said...

yeayyyyyyyy dpt gk adiah suka...mmg tgu juga cz lps alycia update aritu 44300++ lps tu bila esoknye tu terlupa tup2 tgk dh 44446....ok nanti kita email

keri ikhwan said...

untunglah fiza...
rezeki dia murah :)

azu said...

bestnyaaa!!so lucky!

mama rifQy said...

ohh..terlupe sudaaaaa..aritu beria-ia nak tangkap!!!!

mekchu said...

wahhh... bulan ni ada 2 orang.. kalah la den macam ni :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com