Nuffnang Gadget

January 10, 2012

Alycia Mega Giveaway 2011...

-- TELAH DITUTUP --


kini tibalah masa yang dijanjikan... sempena mengambil berkat hari Jumaat harini... memang Alycia dah niat nak buat Giveaway sempena hujung tahun 2011 ni... Alhamdulilah adalah sikit rezeki, bolelah Alycia kongsikan dengan kawan-kawan yang dulu tak kenal, sekarang dah kenal... yang dulu tak bertegur di blog, sekarang dah bertegur... yang dulu tak rapat, sekarang dah rapat... tak sah kalau tak berkunjung ke blog dalam sehari... alamak, terpanjang pulak intro hehe... 

ok, Alycia harap kawan-kawan sudilah join Giveaway keempat Alycia untuk tahun ni yer.. dan seperti yang pernah Alycia janjikan, hadiah utamanya adalah SESI PHOTOSHOOT yang akan dishoot sendiri oleh en Ajip (hasben Alycia)... dan lokasi PHOTOSHOOT tu kalau boleh Alycia consider di area Putrajaya/KL atau sewaktu dengannya... alah, bila lagi korang nak jalan-jalan kat Putrajaya kan hehehe...

Syarat-syaratnya :
1. Buat satu entry dengan tajuk Alycia Mega Giveaway 2011 dan letakkan banner contest di entry.

2. Letakkan 1 gambar anda sefamily (mestilah sefamilykan) sebab biasa korang mesti nak berphotoshoot bersama family tersayang. Kalau yang bujang tu, bolehlah gambar bersama kawan-kawan atau adik beradik atau tunang ker... yang penting gambar yang korang hantar tu mesti menunjukkan KECERIAAN ... 

3. Tuliskan KENAPA ANDA NAK HADIAH PHOTOSHOOT ini... tak kisahlah berapa patah perkataan... tak kisahlah macam mana korang nak karang... Alycia tau korang smua kreatif... Yang penting alasan ni nanti dapat menambat hati Alycia...

4. Apa pandangan korang tentang blog Hot Mama Wannabe ni...

5. Hantarkan entry korang kat komen entry ni..

Ok, itu ajer syarat-syaratnya.. tak susah mana pun kan... hadiah best kenalah bagi syarat best sikit hehe... 

Cara Pengadilan :

1. Pengadilan adalah berdasarkan GAMBAR yang dihantar dan Alasan KENAPA ANDA NAK HADIAH PHOTOSHOOT ini.... Alycia sendiri yang akan pilih 1 pemenang utama ...

2. Bagi korang yang tak bernasib baik, jangan sedih...Alycia jugak akan sediakan hadiah saguhati sebagai tanda penyertaan korang yang sudi join Giveaway yang Alycia anjurkan ni... maybe Alycia akan guna khidmat Random.org...

Tarikh Tutup :

Bila-bila masa yang Alycia rasa nak tutup... waaaaaaaaaa, kejamnya kak... vavavava...

HADIAH UTAMA
1 sesi photoshoot bersama en Ajip dan lokasi PHOTOSHOOT tu kalau boleh Alycia consider di area Putrajaya/KL atau sewaktu dengannya. Semua gambar semasa sesi photoshoot akan diberikan dalam bentuk softcopy. 

Hadiah Saguhati :
Alycia akan update kemudian... yang pasti ada FM ;)

Senarai Peserta :

2. Nureen
7. Mimie
14. Kakngah
15. Eita

So, korang jangan bertangguh lagi... cepat-cepat hantar entry korang ... nanti tetiba Alycia kata ok, dah tutup dah... tak dapek den nak nolong hehe...

23 yang komen:

syawalsimpsons said...

alycia...sue akan join..tp bukan sekarang tau..sebab sue ngah hangin ngan opis ni...jap tau tunggu sue reda...

Azhafizah[フィザ] said...

very nice one..mesti join ni!hehe

Nad @ MamaZakwan said...

kite join ye! :)

http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/12/alycia-mega-giveaway-2011.html

kalu ada yg tak complete
do inform me! :)

tq!

p/s : harap ada tuah baby, heheheeh

::NureeN:: said...

join

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/12/alycia-mega-giveaway-2011.html

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

b...i join jugak hehehhe
cuba nasib nk dapat hadiah utama hihihi

http://giler-contest.blogspot.com/2011/12/alycia-mega-giveaway-2011.html

Myra Jay said...

Woww bestyer adiah..

Sis nanti tnggalkan aamat tau sbb sis menag kt blog myra
GA LIKE N WIN

eB ezrin said...

alahai, n3. me lemau lagi. hu3

yangyuyu said...

hi tuan belog nak ajak join GA

http://bamyuyu.blogspot.com/2011/12/ladies-photographer-giveaway.html

hadiah utama adalah photobook, besarkan gambar dan cash:)

:: Mrs.Eady :: said...

dah join...seronok nyer!

http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/12/alycia-mega-giveaway-2011.html

syawalsimpsons said...

TUAN TANAH..SUE DAH JOIN TAU....

http://syawalsimpsons.blogspot.com/2011/12/alycia-mega-giveaway-2011.html

mama irfan said...

salam... mama irfan join ya...
moga ada tuah..amin..

http://mamalurveirfan.blogspot.com/2011/12/alycia-mega-giveaway-2011.html

kakyong said...

alamak.. kakyong memang xde gambar sekeluarga.. sellau pun snap gambor anak2 jer, gambar kakyong & anak2 jer ade lah.. x dapek nak join lah nih.. gud luck utk semua..

mimie.. said...

salam..sy join hot mama :)

http://mrsfadzlyana.blogspot.com/2011/12/alycia-mega-giveaway-2011.html

moga ada rezeki buat sy dan keluarga..aminnn...

tq hot mama!
^_^

kakyong said...

kakyong join.. ;)

http://www.kakyong.com/2011/12/alycia-mega-giveaway-2011.html

Pink Lavender said...

saya join!!!

http://pinknlavender.blogspot.com/2011/12/alycia-mega-giveaway-2011.html

Mama Syima said...

saya join!!!

http://contestngamamakyra.blogspot.com/2011/12/alycia-mega-giveaway-2011.html

cikpuanhady said...

Salam..me join..entri autopublish jam 2 ptg nanti..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/12/alycia-mega-giveaway-2011.html

Sidratul Muntaha said...

join dah..
arap diterima ya!!
http://setotnara.blogspot.com/2012/01/alycia-mega-giveaway-2011.html

shidasyakirin said...

nak join blh lagi tak

http://loveblogcontest.blogspot.com/2012/01/alycia-mega-giveaway-2011.html

kakngah said...

helo bebeh!
nk joint gak..

http://gengggkapak.blogspot.com/2012/01/alycia-mega-giveaway-2011.html

CikSembang said...

tak cukup syarat akak nak masuk

eITA said...

EITA JOIN...

http://my-khalish.blogspot.com/2012/01/alycia-mega-giveaway-2011.html

Syieda™ said...

pin2.... syieda baru nak joint... sob2.... T___T

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com