Nuffnang Gadget

December 1, 2011

Baju Pertama Dari Matase Sutera...

amboi... ramainya pulak yang tak sabar nak suruh uploadkan picca full pakai baju pinky-pinky tu... ok, harini baru boleh upload betul-betul...

masa mula-mula join Contest@Mekchu dulu... hati ini telah terpaut dengan baju hitam bunga-bunga pink tu... macam kat bawah ni... 


pastu, bila mintak komen kawan-kawan kat blog ni, ramai yang sajeskan ambik baju tu... akhirnya kompem buat keputusan terus ambik... tak payah nak pikir-pikir...

betul kata Mekchu... servis Matase Sutera memang super duper tip top... bank in duit arini... esok dah pos... lusa dah sampai dengan selamat kat atas meja.... i likeeeeeee...

dan, minggu lepas ada acara kawin-kawin kat kampung.... tema = pink... dah terbayang-bayang nak pakai baju tu masa wedding tu.... akhirnya selamat jugak dipakai...

-- gambar bersama anak dara & anak teruna sedang bertungkus lumus di dapur... kena siapkan hidangan untuk makan beradap ni --

bila tengok-tengok gambar, takde rupanya picca serba berdiri pakai baju ni huhu... sedih... tak dapat nak tnjuk dari atas kepala sampai kaki... tak pelah, lain kali kena pakai lagi ni...


ini pulak bersama family kecik tersayang... nampak pulak macing di situ dengan kaler hitam + pink... awwww, i likeeeeeeeeeee... tengkiu Matase Sutera ... Alycia suka sangat-sangat...


8 yang komen:

AYuNG said...

cntekkk:)

Nad @ MamaZakwan said...

cantek..!
baju ni takyah pakai inner ek?

Alycia said...

Ayung :
tq ;)

Nad :
tak payah pakai inner.. sbb ni crepe.. xjarang..

mummy_ayu said...

chantiks

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

shantek la awak!!!!
sume design matase sutera shantek2 kan..
tp leh thn gak rege die kan.. heheheh..

mmm, agaknyer bilela ada org nk tlg sponsor ni.. ;-p

eB ezrin said...

canteknyer dear :)

eB ezrin said...

canteknyer dear :)

Azhafizah[フィザ] said...

sangat matching ^__^

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com