Nuffnang Gadget

December 5, 2011

Bawak Adam Tengok Citer Bird...

Selasa lepas bawak Adam pergi tengok wayang... ni kali ke-3 bawak dia pergi tengok wayang... tapi mula-mula sampai wayang dia cakap "mama nak tengok Car".... sebab masa mula-mula dulu bawak dia tengok citer Cars 2... sampai sekarang dia ingat tengok wayang mesti tengok citer Car... lepas tu tunjuk dia gambar cat (Puss In Boot) dengan bird (Happy Feet 2)... tanya Adam nak tengok citer cat ke bird... terus dia cakap bird.. ok, malam tu kitaorang tengok citer bird (Happy Feet 2) sebab ikut cakap Adam...

-- memula kena bagi dia makan dulu... Adam ni perut macam orang keje sawah... pergi makan mana-mana mesti nak makan nasik --

-- posing depan gambar bird --

-- kami kat dalam wayang... nampak sangat mama & papa dia yang terlebih excited hehe --

bila start jer citer tu macam biasalah... Adam mesti tanya bird pergi mana... bird nak buat apa... sampai suruh dia cakap perlahan-lahan... sebab dalam wayang tu dengar suara dia jer yang bercakap... orang lain smua diam... pastu nampak pulak nombor sit kat wayang tu.... siap cakap "mama, tu four (4)... mama tu tree (3)..." adoiii, malu dengan orang depan belakang... nasib hari malam orang tak ramai sangat...

overall memang best citer Happy Feet 2 ni... sesuai dengan budak-budak.. 

Movie Synopsis:
HAPPY FEET 2 menceritakan tentang Mumble (Elijah Wood) dan Gloria (Pink) yang kini sudah menikah dan memiliki seorang anak bernama Erik (Elizabeth Daily). Erik berusaha untuk menemukan bakat nya agak diperhatikan di anatara koloni Penguin. Tapi kemudian suatu kejadian yang mengancam keutuhan 'kerajaan penguin', membuat Erik dan semua penguin harus bersatu dan menari bersama untuk menyelamatkan hidup mereka.
(source : SINI)

lepas ni nak tunggu citer Chip Munk pulak...

-- sebelum balik kena bergambar dengan Aaron Aziz dulu  hehe --

walaupun masih belum dapat tengok citer Ombak Rindu, dapat berposing dengan Aaron Aziz pun jadila hehehe... siapa nak teman Alycia tengok Ombak Rindu ni... ajak en ajip dia kata taknak lah tengok citer tu.... sebab haritu dah tengok intro kat Astro, memang besttt... pastu dah pernah baca novel Ombak Rindu tu, memang tak sabar nak tengok Izah dn Hariz kat filem pulak huhu....


4 yang komen:

syawalsimpsons said...

boleh...sue boleh teman..walaupun dah tengok kan...kikikiki....on saja

etiey.com said...

hi..lama tol tak dtg sini. bukan lupa tapi tak BW semua blog kawan2. huhu... lps ni insyyalh kembali rajin nk bw ekekke... hope so

alalhai daddam dah besar... bila nak dapat adik? ekekkekekee

eB ezrin said...

wah jeles la tgk zura dpt bergambor ngan aaron :)

Mrs. Lady's Stylo said...

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com