Nuffnang Gadget

December 14, 2011

Entry Pendek-pendek...

korang perasan tak sekarang ni entry Alycia smua pendek-pendek kan... 
dua tiga patah perkataan jer tulis... 
macam nak tak nak jer tulis kan hehehe...
macam hari-hari nak buat entry Wordless pulak kan...

sebenarnya sekarang ni kalau takde di opis... atau tak sempat nak online memalam... guna ajerlah telephone yang ada... 

-- nasib ada BB sebagai penyelamat --
(picca ihsan en google)

tulah pasal jadi entry pendek-pendek... 
tapi takpe... entry fresh from oven...
dimana-mana ajer boleh online ;)

eh, nape ekk bila submit entry kat BB... signature Sent From My BB tu tak keluar... 
sila kaji-kaji... sape ada jawapan bagitau Alycia yer ;)


4 yang komen:

Azhafizah[フィザ] said...

tak smepat nak kaji lah kak..hehe

Dalila Hamid said...

x pernah guna fon lagi... :(

e.l.i.z.@ said...

eli guna samsung..x kuar jgk..dh la x kuar, gambar xleh upload lak tu hihiih...tulisan je boleh

mekchu said...

aku pun ada kemusykilan tu.. aku suspej sbb kita guna lebih dr 1 akaun.. masa aku guna 1 dulu, elok je..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com