Nuffnang Gadget

December 30, 2011

Jumpa Di Tahun 2012...

sedar tak sedar lagi 2 hari tahun 2011 bakal melabuhkan tirainya...
maknanya kita akan berada di ambang tahun 2012..

adakah azam 2011 dah tercapai... ke setakat tinggal azam-azam kosong jer huhu... Alycia tak pernah meletakkan target Azam tahun ni macam ni macam ni... Azam tahun depan macam ni... bagi Alycia biarlah azam tu datang dengan kemahuan dan keihlasan sendiri... tanpa dipaksa-paksa... sebab bila terpaksa nanti tak ikhlas rasanya... 

eh, Alycia berceloteh macam nak jadi Editor majalah pulak yer hehe...

dan harapan Alycia semoga di tahun 2012 kita akan dapat berhijrah menjadi insan yang lebih baik... tiada siapa nak jadi lebih buruk kan... dan hiasilah diri, akhlak dengan budi pekerti yang baik-baik ajer (ni peringatan untuk diri sendiri) ... mungkin ini adalah entry terakhir untuk 2011... jadi Alycia sentiasa mendoakan korang smua menjadi lebih sukses di dalam segala apa yang korang ceburi... 

-- angan-angan di 2012 nak menjejak kaki di Effel Tower hikhik --

notakaki : korang yang belum join Alycia Mega Giveaway 2011, sila-sila join yer... GA masih belum ditutup... setakat ni dah 9 orang yang join... eh, tak nak hadiah photoshoot free ke... kang tetiba en Ajip cakap okay smua dapat hadiah photoshoot... jeng jeng jeng ;)

notakaki 2 : tuan blog dah mula bercuti harini sampai tahun baru.. sepupu nak kawin lol... eh sepupu Alycia ni asyik nak kawin jer... dulu bulan 11 sorang dah kawin... ni lagi sorang... memang bulan mengawan btulkan hehehe...
Jumpa di tahun 2012 ;)


7 yang komen:

syawalsimpsons said...

huuuhu..terbaikk tu....coti lama yee....

eB ezrin said...

welcome 2012 :)

Azhafizah[フィザ] said...

welcome 2012..nanti fiza join ye ga tu kak..mane ntah gambar bebanyak tu..

mekchu said...

dah draf.. tp rsa mcm tak cukup power :)

selamat tahun baru zura, ajip & dadam..

mekchu said...

ehh lupa.. review psl seluar aku hari tu dah siapppppppppppp... hihihi..

Cik Rose Cute said...

Insya Allah...kalau umur panjang jumpa 2012 hihihi

kakyong said...

Selamat tahun baru 2012 Alycia.. ;)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com