Nuffnang Gadget

December 23, 2011

Kisah Di Melaka...

ok, ni sambungan jalan-jalan ke Melaka 2 minggu lepas... Alah yang en Ajip & Adam hantar mama dia pergi kursus sambil jalan-jalan tu... kan en Ajip stay 1 malam kat hotel kat Melaka sebab anak dia request nak naik kapal besar... esoknya tu mama dia kena kursus... esoknya tu diaorang jalan-jalan lagi kat Melaka... sentappp mama... mentang-mentang mama kursus... time lunch tu, Alycia ikut dia orang sekejap jalan-jalan kat bangunan merah tu...

smua gambar mama yang ambikkan... bila mama nak posing dengan Adam, Adam cakap tak payah... mama workkk huhu.... sentap mama taw Adam...

-- posing kat keretapi lama --

-- posing kat eroplane --

-- posing sorang-sorang kat keretapi --

-- ini jerlah satu-satunya picca yang dapat dishoot bersama Adam... sebab bila nak posing dengan Adam, Adam cakap mama ambik gambar huhu... mama siap pakai baju keje lagi ni tawww --

lepas tu, sharp pukul 2.00 Alycia balik ke hotel balik... sambung kursus balik... en Ajip dengan Adam terus balik ke Putrajaya... mama jadi bujang sehari... en Ajip jadi single papa sehari... jaga Adam kat rumah hehe...

Alycia kursus kat Melaka ni kursus laman web... sekali dengan terima Anugerah 5 Bintang laman web kerajaan yang dapat Anugerah 5 Bintang... siapa yang keje gomen tu taulah kot apa tu Anugerah 5 Bintang... 

-- bersama rakan sebilik Alycia ... Siti ni dulu 1 opis dengan Alycia, pastu naik pangkat opis lain pulak... tapi bertemu jugak bila sama-sama berkursus kat Melaka --

-- yezzaaaa.... bersama anugerah 5 Bintang ... oh, itulah baju Matase Sutera yang Alycia beli dulu... baru dapat ambik gambar full seba berdiri --

-- berposing kat bilik hotel sebelum check out... oh, ni bilik kat Hotel Renaisance ... sangat selesa biliknya... bantal tido sampai 3 kau... 

-- sebelum balik sampai jugak hajat nak naik beca... haritu ajak Adam naik, tapi dia kata tak nak... takut... ni pun macam seba salah nak naik, sebab kesian kat pakcik tu kayuh kitaorang dari bandar Melaka ke hotel... bagi lah pakcik ni duit lebih sikit... extra penat-lelah bawak kami huhu --

sekian saje edisi jalan-jalan Melaka + berkursus...

pasni akan ada entry cuti-cuti lagi bersempana dengan mood cuti-cuti Malaysia...

tungguuuuuu ;)


2 yang komen:

syawalsimpsons said...

sambil keje..sambil berjalan2 ngan tersayang...mmg best

mummy_ayu said...

ok la tu..sambil berkurus..empat lagi jenjalan.best..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com