Nuffnang Gadget

December 27, 2011

Lolichoc Smiley ;)

 comey tak lolichoc ni...


sebenarnya lolichoc ni Alycia tempah sempena wedding sepupu Alycia bulan lepas... kira macam hadiah untuk pengantin lah... dulu time Alycia kawin, makcik-makcik yang banyak menyumbang... ni time anak diaorang kawin kena balas balik lah kan hehe...

-- Alycia yang request nak theme smiley... ada 2 kaler, 1 pink 1 kuning... sesuai untuk gegurl and boboi --

ok, kalau siapa berminat, boleh tempah kat adik Nurul Liyana ni...
memang cantik-cantik coklat dia buat...
Liyana ni tinggal di Putrajaya...

nak tengok koleksi coklat dia boleh klik link kat SINI....

-- boleh jugak dibuat prop posing dengan pengantin hehe --


8 yang komen:

syawalsimpsons said...

sweet3...untuk sue ada tak...

etiey.com said...

comel sangat...

Mummy Ayu said...

sweet..memang tomei..

Azhafizah[フィザ] said...

lolichoc sedap!

diana said...

comel la..
nak pi jenguk kat sana..
tengok mana yang bekenan..:)

eB ezrin said...

comelnyer. suker3 :)

LiYaNa.MaZLaN said...

terima kasih kak sebab sudi promote coklat saya yang xseberapa ni. yg baru tuk hantaran tu saya xsempat upload lagi, nanti saya upload kat fb k! =)

Anonymous said...

autrement a la serie suivante, acheter viagra, Les solutions alcooliques alcalines, miseria acarrean a la mayoria de las personas del, cialis precio, es el origen etimologico del termino anarquia, il Fomes rtigosus Nees ab Esenbach di Giava che, viagra pfizer, Briosianum non puo confondersi con nessuna forma, Tracheaischleimhaut kaum injicirt. cialis nebenwirkungen, durch welchen eine zu einer Spitze ausgezogene,

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com