December 19, 2011

Majlis Resepsi Di Taman...

 ni acara minggu lepas... bila baca jer kad jemputan tempat majlis kat Taman Tasik Permaisuri, terus fikir nak pakai baju apa haha... alah, majlis wedding jer pun... tapi berangan ala-ala retis pulak Alycia hehe... sebenanrya ni majlis resepsi sepupu lelaki jauh Alycia... dia tak buat majlis kat belah dia, jadi buat majlis resepsi meraikan keluarga dan kawan-kawan kat Taman Tasik Permaisuri...

tema kami malam tu = smart kasual ;)

-- merakam gambar Adam di rumah... sekarang ni suka sangat dia buat muka camtu... menci taww Adam --

Alycia & family antara tetamu yang awal sampai... 
so, sambil-sambil tu kami ambik angin + psoing-posing dulu kat taman ..

-- Adam & papa yang sedondon belang kuda belang... kebetulan jumpa kameja Adam sama macam en Ajip, terus belikan --

-- mama pulak pilih dress merah hitam... dah 3 kali dah pakai dress ni... sayang pulak terperuk jer kat dalam almari hehe --

-- gaya smart kasual dari Adam... hansem pulak tengok Adam time ni hehe --

majlis resepsi ni santai-santai... so, sambil tunggu pengantin sampai boleh ambik makanan... boleh berposing-posing... tapi bila depan family sendiri ni nak posing sangat-sangat pun rasa segan pulak haha.. so, kami posing sikit-sikit jer...

-- picca ni memang betul-betul macam anak papa kan --

-- kami sefamily .. start dari picca ni, smua picca dah jadi gelap... bila tengok balik kat rumah, rupa-rupanya lupa bukak flash huhu --

sebelum balik, bergambar ramai-ramai dengan pengantin dulu...


Selamat Pengantin Baru Muzamil & Anom ;)


5 orang komen:

Nad @ MamaZakwan said...

bestnye wat malam ek..
sejuk sket ;)

syawalsimpsons said...

SUKE3

eB ezrin said...

Selamat Pengantin Baru Muzamil & Anom dari kami juger ;)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

encem..encem..encem adam hehehhe

Azhafizah[フィザ] said...

adam pandai posing ^__^ ensem lah!

Copyright © 2011-2013 Reserved to Alycia's
Copyright 2007 - 2013 © Alycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com