Nuffnang Gadget

December 1, 2011

Makwe Adam Ker Tu...


bila upload gambar Pengantin Kecik ni semalam... ada yang komen kata amboi, macam retis gitew ahakkkk... dah lah pakai baju sedondon... duduk kat pelamin pulak tu... pst psttt, makwe Adam ke ... amboi-amboi korang... kecik-kecik Adam dah ada makwe yer... sebenarnya tu sepupu Adam... Bismi nama dia... anak adik Alycia... tua setahun jer dari Adam... masa wedding minggu lepas, asyik pulak diaorang berposing... mentang-mentang la papa Adam yang jadi OP (Official Photogh)... lagi lah diaorang sakan posing...

jom tengok aksi dua beradik sepupu ni posing....

-- ni gaya manja kat pelamin ... siap lentok kepala lagi Adam --

-- buat peace pulak... Adam yang tak pas pas nak buat peace --

-- lagi aksi manja-manja --

-- posing dengan sepupu diaorang... inilah 4 cicit dalam family belah arwah ayah Alycia... eh silap, dah tambah lagi 1 jadi 5... Bismi tu baru dapat adik 1 Muharam haritu --


4 yang komen:

KhaiZa said...

ala la la... comelnya pengantin kecik nih.. pandai pulak diorang posing

Azhafizah[フィザ] said...

ramai peminat adam ni..retis kecik ye.

MaMa CyDa said...

wah adam ... dikelilingi dayang2 ...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

heheh sedondon kiut..ramai gak cousin adam erkk cousin kyra baru sorang tu pun belah lin..belah asben lum ada lagi

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com