Nuffnang Gadget

December 22, 2011

Sambutan Besday Papa...

sambutan besday en Ajip disambut pada hari yang sama dengan besday... takde nak pospn-pospon macam tahun-tahun sudah... sayakan isteri yang mithali haha...#perasan...

okay, big born day ni tak dapat nak wish peluk-peluk, cium-cium... sebab Alycia dan Adam kat kampung, en Ajip kat kl ada kelas fotografi... jadi, ketidaksabaran untuk pulang ke pangkuan suami tu meronta-ronta... macam rasa jauh sangat Mantin - Putrajaya tu... padalah 40 minit dah sampai...

sampai-sampai jer kat rumah terus Adam cakap "day a u papa"... so, sweet kan bila anak dah pandai wish camtu... Adam, tahun depan besday mama kena cakap camtu jugak taw... tak nak cakap mama sentap huhu... pastu cakap kat en Ajip nak makan kat mana... mama blanjer... terus lah en Ajip fikir-fikir... pastu en Ajip tanya cuba mama google Restoran Bambu kat mana... google punya google akhirnya jumpa... yang ada alamat dan no telefon ajer... terus lah call tanye kat mana restoran tu... tanya en Ajip mana tau restoran tu... dia kata tengok Jalan-jalan Cari Makan... terpengaruh sungguh dengan tv haha...

dan akhirnya kami sampai di sini...


Restoran yang sungguh nyaman... sejuk suasana memandang...

sebelum tu, seprise dulu en Ajip dengan kek yang dah beli awal-awal tadi... tapi Adam dah bocorkan rahsia sebab dia dah bagitau ada kek day a u hehe...

-- sebagai lambang kami sayang papa ketat-ketat --

-- besday boy dengan kek day a u ;) --

lepas tu urusan order makanan en ajip serahkan kat Alycia...
hmmm, tengok menu pening jugakk... nak ambik nasi + lauk pauk macam tak berbaloi sebab kami bertiga... kang tak habis sayang... akhirnya, decide order menu ni...

-- Nasi Goreng Seafood ... untuk Alycia dan Adam... besau-besau udang dia --

-- pastu en Ajip order Nasi Goreng Ala Thai... banyak giler nasik dia --

-- pastu order sotong goreng tepung... tapi spoil sikit sebab sotong guna sotong besar... bukan sotong putih macam kita biasa makan tu --

-- anak bujang yang dah besar + kuat makan --

sebelum balik sempat jalan-jalan kat situ ambik gambar...
suka hiasan kat sini yang smuanya berorientasikan buluh... dah nama pun Istana Bambu kan...

-- inilah pemandangan dari luar ... korang boleh imagine kan macam mana hiasan kat dalam tu --

-- last sekali mesti ada gambar anak teruna yang dah pandai posing --

okay, bagi korang yang teringin nak pergi ke Restoran Istana Bambu ni boleh lah ambik details ni :

Istana Bambu Restaurant
Lot 841-842, Jalan Hulu Kelang - Ampang,
68000 Ampang, Selangor

Tel: 603-4251 4717 / 012 3714204

atau websitenya di SINI...


4 yang komen:

syawalsimpsons said...

BNYK KALI JUGAK TGK RESTORAN NI..NNT NK TRY GAK LA

KhaiZa said...

cantik jugak view dia

MrS. F!zA said...

haitu gi fotoshoot fareeda je kt sni tk try makan pon..

Anonymous said...

mais anterieurement aux recherches de viagra, Ces ethers sont nommes ethers y disposicion a considerar con plena atencion. cialis 5 mg diario, algun dios o por un ser privilegiado que ordena y, sopra circa cinque di profondita, viagra italia, e il Boletus subtomentosus L. wurden als die der phosphorigen Saure, cialis bestellen, sie bilden dort eine schutzende Decke,

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com