Nuffnang Gadget

December 29, 2011

Travelog Alycia...

 mungkin ada yang perasan atau buat-buat tak perasan....

Alycia dah wujudkan satu ruangan baru kat blog Hot Mama Wannabe!! ni dengan nama Travelog Alycia... Travelog Alycia ni Alycia muatkan smua catatan perjalanan ke tempat-tempat yang pernah Alycia lawati... idea ni timbul masa nak pergi cuti ke Sabah dulu... yelah kan, sebelum kita travel ke sesuatu tempat, mesti kita nak google tempat-tempat menarik, tempat nak tinggal, tempat makan besttt... so, senang boleh jadi panduan untuk orang lain... 

disebabkan idea ni timbul masa pergi Sabah haritu, so maknanya entry Sabah, Melaka dan Genting Highlands coming soon tu lebih details... tapi yang lain-lain tu tak details sangat... tapi bolehlah cuci-cuci mata tengok gambar-gambar tempat yang menarik...

semoga Travelog Alycia ni boleh menjadi informasi kepada korang yang nak pergi jalan-jalan... rugi rasanya bila kami family yang kuat jalan ni tak dapat kongsikan pengalaman dan gambar menarik dengan korang... 

jom cuci mata tengok gambar-gambar yang ada di Travelog Alycia !!

-- percutian di Cameron Highlands --

-- Night Safari Taiping --

-- Colmare Tropicale Bukit Tinggi --

-- Kundasang, Sabah --

-- Pulau Ketam --

-- Pulau Manukan Sabah --

 
-- Genting Highlands --

-- Melaka Kota Bersejarah --


7 yang komen:

mama tisya said...

bgs wat travelog tu cz bole bg info utk saper2 nk ke destinasi itu

**adiah dh smp kt umh my mum tp kita tk p amik lg..tq ye

syawalsimpsons said...

bestnyer alycia..sue tak selalu berjlan...kikikiki..tp mmg info yang best...

Fitri Senin said...

best kan bila dpt berjalan-jalan

sue zainun said...

banyak tempat2 menarik yang alycia dah pergi..best kalau dapat gi jalan2..

Azhafizah[フィザ] said...

menarik ni kak..boleh buat sumber rujukan akan datang ^_^

Nana said...

nk juga la wat entry cam gini hehee

Mama Gee said...

bagus2 senang nk buat rujukan..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com