Nuffnang Gadget

December 2, 2011

Wedding Sepupu Alycia...

last wik Alycia cuti sebab ada majlis kawin-kawin kat kampung... sepupu Alycia yang pompuan kawin... ni kira acara tahunanlah bagi smua family... smua pakat balik kampung... baru dapat jumpa makcik pakcik, sepupu sepapat, cucu cicit bagai... dah namanya sepupu, kenalah Alycia jadi orang kuat jugak... tolong-tolong apa yang patut... tapi lebih kat dapur lah sebab dah jadi mak orang ni kan... kalau anak-anak dara bolelah buat keje sambil gosip-gosip kat dalam bilik... zaman kita dah lama berlalu dahhh hehe...

ok lah, jom lah layan picca dulu... selected mana-mana yang penting jer dari kamera en ajip... oh, ye... en ajip OP untuk weding ni... so, gambar memang banyak giler...

-- pelamin yang serba pink --

-- dengan anak dara dan anak teruna... oh ya, anak dara tu anak buah Alycia... mak dia masuk spital time ni sebab nak bersalin... so, memang kemana-mana ikut jer Alycia... kalau orang nampak macam dah ada anak 2 lah gayanya --

-- pengantin akad nikah... mesti dup dap dup dap kan --

-- selesai... boleh berposing dah kat pelamin --

-- ni bersama sepupu-sepupu pompuan... i sorang jer mak budak youuu --

-- posing dengan pengantin pulak... nampak sangat dah macam anak dua dah tu haha --

-- amboi pengantin... posing manja-manja pulak yer --

apa-apa pun Selamat pengantin Baru buat Ita & Asip...
cpat-cepat dapat baby hikhik... bole kumpul cicit banyak-banyak...


7 yang komen:

Nad @ MamaZakwan said...

sepupu alycia yg laki ke pompuan?
cantek la pelamin tu..
serius dr aritu nak tegur..
tp tak ter tegur2 hehehhe

eB ezrin said...

eB pn suker tgk pelamin. lawo

yan said...

salam kenal,

seronok kan bila ada majlis macam ni. semua boleh kumpul2. macam2 cerita..

Mama Gee said...

lawalah pelamin dia...pink2.... :)

Azhafizah[フィザ] said...

meriah.suke kawen2 ni..hehe

mummy_ayu said...

cantiks sgt pelamin dia...

mama rifQy said...

pelamin die nampak simple tapi chanteq la..suweet je

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com