Nuffnang Gadget

January 31, 2012

Artis Itu Adalah...



Bila suruh teka-teka artis ni cepat jer korang kan hehe.. Ada yang kata rosyam nor, ada yang kata hattan..

Ce tengok bebetul sape ni..
Tak lain dan tak bukan adalah Rosyam Nor.. Actually Alycia mengikuti lawatan kerja bos-bos ke Lanchang, Pahang.. Bila tengok dalam buku program, tetiba nampak lawatan ke kebun nangka Suhan Movies.. Eh, ni macam kenal jer.. Masa taklimat program, diaorang cakap tu memang ladang nangka Rosyam.. Cayalah, Rosyam dah jadi usahawan nangka..

Dan untuk pengetahuan smua, Rosyam sekarang adalah ikon TKPM bagi Kementerian Pertanian.. Apa tu TKPM?? TKPM adalah Project Agriculture Flagship Taman Kekal Pengeluran Makanan (TKPM).. Projek di bawah Kementerian Pertanian..
Bagus Rosyam ni.. Dah sediakan plan jangka panjang dengan jadi bisnesman.. Jadi petani moden.. Pasni kalau buat drama, ada lokasi kat kebun ke, dah save dah.. Guna kebun sendiri jer kan hehe..

Sent from my sweet bery.

7 yang komen:

YaYaNsMuM said...

Wah...rosyam skrg dah berbakti ngan tanah?wah2...baguss!

mimie.. said...

wahhh bagus nye dia kan..amboii PnAlycia kita borong nangka byk nyee hehe

eB ezrin said...

wah betol la. ekekkekekek

mama tisya said...

dh kata hero malaya saper lg kalo bkn rosyam nor..peminat gk...even org ckp die hero tua tp tetap suka...hahaha

kakngah said...

kahkahakh!! aku ler tu yg teka hattan...

syawalsimpsons said...

betoi ja jawapan mak jemah tau..kikikikik...best2

Azhafizah[フィザ] said...

yeay betul la hero malaya tu..semoga dia terus maju

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com