Nuffnang Gadget

January 11, 2012

BEN ASHAARI : BLOGLIST FEB 2012...


klik banner to join !!
tamat : 11.1.2011, jam 8.00 malam

Apakah kelebihan blog anda?

1. Blog yang pinky-pinky hasil make over adik manis = Cik Fiza ;)

2. As a mumies blog, as usual mestilah cerita pasal family kan... so, kalau nak kenal family kecik Alycia (Alycia, en Ajip dan Adam Zikry) kenalah selalu berkunjug ke sini hehe... tak kenal maka tak cinta ;)

3. Alycia ada sediakan satu Ruangan di blog bertajuk Travelog Alycia yang memaparkan catatan perjalanan Alycia dan family... kami suka jalan-jalan... rasa sayang kalau tak dapat abadikan pengalaman dan gambar-gambar yang dirakan dengan korang... walau pun belum dapat menjejak kaki ke luar negara, perjalanan dalam negara pun dah cukup seronok untuk diterokai... tak kenal maka tak cinta hehe...


4. Pstttt.. nak promote laki den jap... kalau nak dapatkan photogh hebat untuk pre-wedding ker, post wedding ker, wedding ke, tunang ke, event ke... boleh lah contact-contact Alycia... hasben Alycia jadi photogh sambilan hehe (sempat laki promote laki)...

-- bestkan dapat photshoot camni --

5. Nak dapatkan korset Premium Beautiful, pil maharani pun boleh berkunjung ke sini hehe... sempat lagi promote diri sendiri...

okay, nice to meet u all... mwah mwahhhh ;)


24 yang komen:

dyabunga said...

salam..
berminat untuk bertukar link dengan dya?

Alycia said...

dyabunga :
berminat... jom..

hafizaiman95 @ fizs said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

dh follow.. :)

http://www.hafizaiman95.com/

Azhafizah[フィザ] said...

memang best blog akak..macam2 hado ^__^

Mak Usu said...

Mak Usu berminat.. :)
Mak Usu follow sini sekali k.. Chomel blog dengan kaler pink..:)

Alycia said...

hafizaiman :
minat.. dh masuk dlm bloglist ;)

fiza :
tq dear ;)

Zamani84 said...

berminat.. jom.. sy dh masukan dlm list :)

Alycia said...

Mak usu :
tq, alycia dh masuk dlm bloglist..

Zamani84 :
Alycia dh masuk dlm bloglist..

QasehSuci said...

minat sangat...
dah masuk lam list...

Miss Nadya said...

blog pink..:)

anda berminat untuk menukar link bersama saya?

http://www.nornadiah.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

madammondoq said...

salam kenal..

good luck dear!!

jemput singgah blog i juga.. :)

kis said...

saya berminat..

sambil tue follow awk gak..

Prince said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://www.blog.warmbite.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012/

... Wafa Awla ... said...

wafa berminat nak bertukar jadi supersaya ! tq :)

Mr. E'raz Fadli said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Rahmah Ram Ram said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

~ Blog Si G@dis Des@ ~ said...

nak tak tukar link dengan saya?=)

http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012_11.html

DH FOLLOW DAN LISTKN..FOLLOW ME TOO YE=)

Alycia said...

Salam smua.. Alycia dah masukkan smua dalam bloglist.. Check it out ;)

Syieda™ said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lovestory313.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Munnafendy said...

ok...sy bminat..kejap lg sy update bloglist ya

thanks akak =)

Syieda™ said...

ok done akak... =.=

tqvm...hihi

Miss Nadya said...

dh masuk dalam bloglist..:)

http://bloglistnadya.blogspot.com/

Eryati said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

Alycia said...

Eryati :
minat sgt.. dh masukkan dlm bloglist dah ;)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com