Nuffnang Gadget

January 10, 2012

Imbasan Blog Sepanjang 2011...

dah lama sebenarnya draf, tapi terperap jer... sebab ambik masa nak dapatkan data sebenar... ok, ni imbasan blog sepanjang tahun 2011 ...

Alycia telah anjurkan sebanyak 4 Giveaway sepanjang 2011 :
CGL yang Alycia join sepanjang 2011 :
  • Contest - 217
  • Giveaway - 388
Kemenangan yang diperoleh sepanjang 2011 : 67 kemenangan (Syukur Alhamdulilah, murah rezeki Alycia, en Ajip dan Adam Zikry)...


-- Picca yang banyak membawa tuah... 3 contest menang untuk picca ni --

Alycia jugak telah membuat makeover untuk Blog Hot Mama Wannabe !! secara rasminya  pada 21 Oktober 2011 ... mesti korang terkejut tetiba blog dah berubah wajahkan... dan trima kasih atas komen positif yang diberikan... mana-mana yang terkurang, Insya Allah Alycia akan cuba perbaiki...


trima kasih yang tidak terhingga kepada orang yang bertanggungjawab buat make over ni = Cik Fiza ;)

lepas ni tunggulah lagi 2 tahun baru makeover... biar korang dah bosan dengan blog pinky-pinky ni... ke time tu ada tambah orang baharu opssssssss... hehe

Disebabkan Alycia suka jalan-jalan, makan angin... so, Alycia dah tambah 1 segmen baru dalam Blog Hot Mama Wannabe !! ni iaitu Travelog Alycia... korang boleh tau pasal Travelog Alycia kat SINI...


-- Antara gambar yang dimuatkan dalam Travelog Alycia --

satu lagi cara untuk mempromosikan blog dan beri penghargaan kepada pengunjung setia Blog Hot Mama Wannabe !!, Alycia wujudkan Segmen 1 Bulan 1 Blogger... untuk tahun 2011, seramai 3 blogger telah terpilih iaitu :

Oktober 2011 - Mekchu
November 2011 - Azhafizah dan Mama Tisya

Untuk bulan Disember 2011 Alycia tak buat sebab Alycia sedang anjurkan Alycia Mega Giveaway 2011... so, Insya allah, untuk tahun 2012 ni Alycia akan anjurkan semula... tungguuuuuuuuuuu...

ok, itu jer kot yang Alycia ingat sepanjang 2011...
sajer catatkan perkara-perkara penting macam ni sebab setiap tahun senang nak review balik...


2 yang komen:

azu said...

wow..67 dh menang?teror la hotmama!gud luck ye~

Azhafizah[フィザ] said...

murah rezeki akak ^_^.fiza nak terjah travelog akak lah pasni.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com