Nuffnang Gadget

January 13, 2012

Kisah di Morocco...

nak tau pasal From Genting ke Morocco tu...
okeh, meh Alycia story...
sebelum tu ce tengok picca ni dulu...


ni memang benar-benar di Morocco...
tapi bukan di Morocco kat negara Islam nun jauh di sana...
tapi ni di Pavillion Morocco Taman Botani Putrajaya...

Pavillion Morocco ni kaya dengan seni bina yang berlatarbelakang kan Islam...
eh, buat apa kat sana...
saje saje jer berjalan... en Ajip kata kawan dia ajak photoshoot kat sini...
so, kami pun buat sesi photoshoot sama...
selama ni tak tau pulak kat Taman Botani ada Pavillion Morocco ni...

kalau korang nak berposing ke... berphotoshoot ke... fully recomended by Alycia hehe...

-- pintu pun penuh dengan ukiran --

-- ni kat air pancutnya pulak... sibuk Adam main air --

-- beralaskan rumput yang menghijau --

-- dalam cahaya samar-samar mentari --


cakkkkkkkkkkkk...
sapekah yang dapat Hadiah Photoshoot Free untuk Alycia Mega Giveaway 2011...
jeng jeng jeng... next week Alycia update peserta...

nanti boleh buat sesi photoshoot kat Pavillion Morocco ni kan hehe...

notakaki : happy wekend smua ;)

11 yang komen:

mimie.. said...

cantik kan tempat tu..mimi pun penah g sana..best sangat..amboii adam..bukan main lagi main air ye hihi

Azhafizah[フィザ] said...

cantik tempat ni memang sesuai untuk photoshoot.

kakngah said...

tak pernah sampai lagi kt situ. cuma sampai alamanda jek la..

Munnafendy said...

kalau buat photoshoot wedding cantik tu =)

Mak Usu said...

Xpernah singgah situ lagi...
Fotoshot agak menarik dengan dua model yang chomel... hahaha

Eryati said...

wah ada photoshoot free...baru tau...huhuh...heheheh..apapun...link awak mmg dah berada dlm bloglist saya

dyabunga said...

ada masa nak pergi situ jugak lah..

dyabunga said...

ada masa nak pergi situ jugak lah..

kis said...

cantiknya tempat nie...tapi sayang jauh sangat lak kalo nak pi sana...

Ida Rahayu Yahya said...

cantiknya..
lebih kurnag mcm UIA ISTAC jalan duta..
tai kat situ lebih pada zaman uthmaniah..

mekchu said...

dah nak announce ke? alamak... tak habis karang lah babe...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com