Nuffnang Gadget

January 19, 2012

Majlis Wedding Anak Bos...

ni event 2 minggu lepas rasanya... bapak lama nak buat entry kan... bila dah takde idea nak tulis entry apa, baru sibuk-sibuk carik gambar dalam folder  hehe...

ok, majlis wedding anak bos ni kena buat reservation... maknanya dapat kad, pastu bagitau kompem datang ke tak... memula macam malu nak join event VIP camni, tapi mengenangkan event ni di Damansara (yang dekat dengan IKEA) teruslah kompem... cakap dengan en Ajip, takpe lepas makan kita cepat-cepat balik pergi IKEA...

kami sampai awal giler... pukul 12.15 t/hari dah sampai... masuk dewan start pukul 12.30.. 

'
-- tu yang ambik-ambik angin bawah pokok tu ... tak sangka pulak tema pink sama dengan tuan rumah huhuhu ... baju Matase Sutera menjadi pilihan --

masuk-masuk dewan, Adam dah cakap mama nak makan... alahai Adam ni, dia ingat kenduri kawin biasa yang sampai-sampai bole terus makan... terpaksalah suruh dia makan buah-buah yang dah tersedia atas meja tu ..

-- sian Adam... lapar nak makan nasik... terpaksa makan buah dulu yer Adam --

-- sambil tunggu pengantin, tetamu ditayangkan dengan slide show gambar pengantin... kisah dari kecik sampai dah kawin... layan --

tepat pukul 1.00 pengantin sampai...
fuhhh, lega... kejap lagi boleh makan hehehe...
 #burukperangaibetul Mama Adam ni hehe..

-- kami in theme pink and black... so matching today an an --

-- pengantin pakai baju kaler grey... cantik pelamin dia... suka pulak tengok pelamin sekarang, cantik-cantik... time kita kawin dulu cantik jugak... tapi sekarang lagi cantik kan... yelah, peredaran zaman --

macam nak rasa duduk atas pelamin pulak haha...
#ohhhhhnakpitam...

okaylah, sekian ajer kisah pergi kenduri kawin anak bos...
datang jugaklah tunjuk muka kat bos...
biar bos bagi markah lebih sikit lnpt nanti haha...

ok, jom jimba kat IKEA pulak pastu...


12 yang komen:

Penjual Reflesia™ said...

anak bos akak yang mana satu? pengantin perempuan ke? cantek la akak... =.=

Nana said...

zaman skang pesen kusi tinggi kan
gojes2 lak tu
pelamin

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

shantek la babe!!
black pinky ghitu.. =)

haah, sy kl wedding yg grand2 gitu,
konpom aje pegi kan.. hehehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

shantek la babe!!
black pinky ghitu.. =)

haah, sy kl wedding yg grand2 gitu,
konpom aje pegi kan.. hehehe

eB ezrin said...

betol la. plamn sgt grand kan? hu3

ieda said...

dik
cantik umah baru adik nie
tergoda akak .. siapa yg buat @ design ??

aah cantik kaler grey kalau majlis kawin nie .. sbb x ramai yg pilih kan ;)

Azhafizah[フィザ] said...

cantik sangat pengantin dan pelamin tu..tahniah buat pengantin ^__^

kakyong said...

cantiknya pelamin... selamat pengantin baru buat anak bos Alycia.. semoga kekal bahagia selamanya..

Alycia said...

Penjual raflesia :
anak lelaki.. lupe nk mention hehe ;)

nana :
kan kan.. rs nk duk atas pelamin jer..

leily :
mesti pg.. rugi xpegi kan..

eB :
btul3x (upin ipin) ;)

ieda :
kak, nnt alycia bgtau akak yer ;)

fiza :
nnt fiza kawin mesti pelamin lg cantik.. jgn lupe jmput tauu.. hehe

kakyong :
aminn..

mekchu said...

ann ann? mcm kenal... hihihi...

kalo ada event gitu matase sutera mmg penyelamat.. oleh itu, sila lah order lagi..

Ms Fai said...

cntik kaler grey tuu...teringat pulak time naik pelamin tahun lepas. hihi ;)

zh-ena said...

pelamin dia cantik

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com