Nuffnang Gadget

January 5, 2012

MasterChef Malaysia...

wah wah... nampaknya MasterChef Malaysia dah sampai final dah... 2 peserta yang layak adalah...
;
;
;
;


EZANI

dan


Abang WAHIDAN

Sebenarnya frust sangat bila dapat tau Zamir tak masuk final... comey sangat Zamir ni... suka tengok dia masak, pastu muka kalut-kalut kena komen hehe... tapi cute... 


Bagus sebenarnya ada program MasterChef macam ni... suka tengok diaorang masak macam-macam... Alycia paling tunggu time Kuliah Master... sebab boleh blajar dan praktikkan apa yang chef-chef hebat ajar... Alycia pernah try buat cekodok udang yang chef Jo ajar dalam Kuliah Master... memang menjadi...

pastu kagum sangat dengan budak-budak muda macam Zamir ni, baru usia 19 tahun dah pandai masak macam-macam... kalah kita yang dah pangkat akak-akak ni kan... yang penting smua tu kena ada minat...

kita tunggu 8/1/2012 nanti...
siapa yang bakal bergelar MasterChef Malaysia yang pertama...

Antara Ezani dan Wahidan, Alycia vote for Ezani...

korang sokong sape pulak...

walaupun Alycia tak layak nak masuk MasterChef, tapi cukup lah jadi MasterChef di hati keluarga kecik Alycia (tu pun kadang-kadang jer masak hehe)...

-- Makaroni Udang Ala-ala Alycia --


8 yang komen:

mummy_ayu said...

ramai yg minat Zamir kan? Ayu pun ingat dia dapat masuk final ..
apa pun Ayu pun sokong Ezani..

Cik tikah said...

Sokong ezani n abg wahi. hrp2 abg wahi menang. hehe..

My Aisy said...

ari tu ingatkan amita gan ezani yang gi final..tapi rezeki wahi rupanyer...haruslah sokong ezani...

Sidratul Muntaha said...

setakat ni kau punya verdict ezani dgn wahidan..
tpi dari segi teknik,ezani mmg terer la
tpi dari segi invention
aku rasa bro wahidan ni lagi bgus
taste pellet dia pun unik sikit compare dari ezani
ezani more to western

Azhafizah[フィザ] said...

fiza sokong ezani..fiza pun suke zamir dan ary..tapi xde rezeki nak buat camne kan kak..best tgk masterchef ni

Azhafizah[フィザ] said...

fiza sokong ezani..fiza pun suke zamir dan ary..tapi xde rezeki nak buat camne kan kak..best tgk masterchef ni

MaMa CyDa said...

vote for Ezani ... ^_^

si tuan putri kiUt said...

ezani tu doktor gigi eh?

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com