Nuffnang Gadget

January 26, 2012

Pemenang Saguhati..

Kepada yang tidak berjaya dalam Alycia Mega Giveaway, jangan sedih.. Alycia dah ada hadiah saguhati untuk korang.. Smua akan mendapat fridge magnet..

Ada 3 jenis fridge magnet.. FM Melaka (3), FM Genting Highlands(3) dan FM Motivational(7)..

Senang jer, just emelkan kat Alycia details korang (nama, alamat dan no.telefon) ke deqya2000@yahoo.com dan nyatakan FM apa yang korang nak. Siapa cop dulu dia dapat. Haritu Kak Yong dah cakap nak FM Melaka, so dah reserve 1 utk Kak Yong. Jangan gaduh-gaduh, smua dapat sorang 1 nanti FM. Ada 13 semuanya untuk 13 orang Pemenang Saguhati.

Tengkiu smua sebab korang memang best.. Lain kali Alycia buat GA lagi yer ;)


9 yang komen:

Mak Usu said...

bestnya hadiah..rugi xjoin hari tu..hihi

shidasyakirin said...

dah email tau..

Azhafizah[フィザ] said...

untunglah yang join semua ni..pasni kene join ^__^

kis said...

bestnya semua dapat saguhati...tak sempat nak join...nanti kalo hotmama buat ga, nak join lah..(^_^)

syawalsimpsons said...

ala baru je baca....mmm..sue tak kesah la mana2....

Joel Leslie said...

nakkk FM motivational .. blh? :p walaupun x join. hehe :D

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

kita dapat gak ke hehehhe...

kakngah said...

dear...
kaknagh dah emel.. ada dapat tak??

Syima ~Mama Kyra~ said...

Kita dpt jgk ke? Sori baru pasan your N3 today

Ok..dah email :D
TQ :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com