Nuffnang Gadget

January 17, 2012

Peserta Alycia Mega Giveaway 2011...

okay-okay... tau dah mesti yang ramai tak sabar nak tunggu siapa yang dapat hadiah photoshoot free tu kan... sabar wak sabar... arini Alycia akan letak dulu picca-picca yang telah dihantar... ada 15 orang yang join...


2. Nureen










7. Mimie














14. Kakngah


15. Eita

Amacam... cantik-cantik kan gambar dia orang hantar... saje jer tau buat juri pening kepada nak pilih hehe... walau apa pun, GAMBAR YANG CERIA + ENTRY YANG MENARIK akan dipilih sebagai pemenang utama... rasa-rasa sape ekkkk hmmmmm... jeng jeng jeng...

taukah korang bahawa berapa nilai hadiah utama 1 sesi photoshoot tu??

hadiahnya bernilai RM 350.00
(photoshoot + softcopy + gambar 16R with frames)

best tak best tak... Alycia pun belum pernah dapat hadiah best camni lagi tau huhuhu...


12 yang komen:

mimie.. said...

wahh..semua gambar cantik² laa.. ^_^

dyabunga said...

semua cntik-cntik..

mama irfan said...

nak menang.....nak menang

Ida Rahayu Yahya said...

fuh!fuh!fuh!
debo!debo!

Penjual Reflesia™ said...

wahhhh!! kalau syieda dah tawen. nak joint la.. semue peserta dah ade anak..uwaaaa... T____T

Pink Lavender said...

wish me win...aminn

Cho Zila said...

menarik2.. moga berjaya...

syawalsimpsons said...

alahai bestnyer...kalo la sue yang dapat...mak aiiii...1 putrajaya dongar sue menjorit arrr..kakakkakakak...kikikiki..gud luck semua

Azhafizah[フィザ] said...

seronoknya kalau menang ni.untunglah!semoga berjaya semua..boleh vote tak ni?

kakngah said...

sape la yg menang ek!
mistewiiiiiiiiiii.....

eB ezrin said...

sp la yg bertuiah tuh yer?
gd luck sumer :)

Alycia said...

to all :
tq.. tunggukan resultnya Jumaat ni... jeng jeng jeng ;)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com