Nuffnang Gadget

February 3, 2012

Berkarya Melalui Foto...

baru-baru ni hasben Alycia a.k.a en Ajip ada mengikuti Kembara Fotografi KTMB dari Kuala Lumpur ke Dabong... sememangnya en Ajip memang berminat dengan fotografi macam ni... yang dipanggil 'street fotografi'.... merakam gambar dijalanan ... sememangnya gambar itu adalah moment yang ikhlas, bukan dibuat-buatkan... 

dan melalui fotografi jugak kita dapat melihat kehidupan sebenar masyarakat kita... dan kita sepatutnya bersyukur dengan kehidupan yang kita miliki sekarang... Syukran Ya Allah...

ni ada beberapa keping gambar yang Alycia ambik dari fesbuk en Ajip... bukan menciplak, tetapi sekadar berkongsi moment ini dengan korang...







Notakaki : tengkiu Fiza for the advise.. Aycia dah letak watermark disitu... Actually, picca tu ada watermark en Ajip, tapi kocik bonar... so, Alycia just letak watermark Alycia kerana gambar ni Alycia publish dari Blog Alycia, tapi hakcipta mutlak adalah milik en ajip (nama pun laki bini kan hehe) .. nanti Alycia akan buat 1 entry lain pasal isu hak cipta ni...


7 yang komen:

syanasaid said...

mmh suke tgk gambar gini
nampak real da tu mmg real moment pn kan
lawa!!

syawalsimpsons said...

serius terbaikkk

mekchu said...

ckp ngan ajib, aku like 88x88 puna like.........

mimie.. said...

cantik nyee gambar dia..suka yg n0.3 tu..nampak bersahaja sungguh~ go0d job en.ajib ^_^

kakyong said...

dabong tu kat mana ya?

memang cantik2 gambar yg di snap.. betul2 gambar cerita kehidupan..

Azhafizah[フィザ] said...

cantik shoot dari husband akak..tapi fiza cadangkan akak letak watermark..takpun hanya tulisan yang menandakan husband akak punye..takut nanti orang akan amek dan buat itu hasil karya mereka..^__^

Eryati said...

1 foto sejuta makna

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com