Nuffnang Gadget

February 20, 2012

Family Photoshoot Mimie...

Alhamdulilah... 
semalam tertunai dah hutang hadiah Alycia Mega Giveaway 2011...
 hadiah utama = sesi photoshoot yang dimenangi oleh Mimie... seronok sangat melayan family Mimie berphotoshoot... terhibur tengok gelagat Qalesya... yang susah sangat nak suruh berposing... sibuk main mainan ajer keje dia hehe... 

Harap Mimie dan family suka dengan hadiah ni yer..

Kepada pemenang yang lain-lain...
Harini alycia akan pos smua hadiah...
Insya Allah dalam 2 - 3 hari nanti korang dapat lah hadiah dari Alycia...

kepada Kakngah pulak, gambar tu belum print lagi...
Bila dah siap nanti Alycia inform yer...

harini baru boleh tido lena sebab smua hadiah dah settle hehe...

Jom tengok beberapa gambar sesi photoshoot Mimie and family...







Ingin dapatkan khidmat family photoshoot untuk Outdoor/Studio??
 Alycia : deqya2000@yahoo.com
En. Ajip : ajip_thecrew@yahoo.com / Ajip Photofolio



12 yang komen:

syawalsimpsons said...

cantik gambonyer...

Nad @ MamaZakwan said...

cantik!

mimie.. said...

thanks aycia!
tak sabar nak tengok semua gambar² tu ehehe ^_^

seronok berkenalan dengan alycia jugak!

^_^

terima kasih yg tak terhingga!

Azhafizah[フィザ] said...

cantiknya..bestnye dapat photoshoot ^_^

:: Mrs.Eady :: said...

cantik!

kakngah said...

CHOP!
belum print kan??
nk tukar pic lain boleh tak? rasa yg haritu cam gelap sgt la...

eB ezrin said...

cantek :)

mama rifQy said...

wah..cantek!!!!!

Zie said...

Canteknya....

mekchu said...

apa reaksi dadam? mesti dia dah aim je qalesya tu kan.. hihihihi.. tahniah kepada pemenang.. aku teringin sangat

Mama Likha said...

comelnyerrrr mak dia :)

::NureeN:: said...

cantik... jeles plak rasanya :P

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com