Nuffnang Gadget

February 24, 2012

Karnival WOW Putrajaya 2012...


korang dah plan program apa minggu ni...
kalau takde plan apa-apa, jom ramai-ramai ke Putrajaya...
sempena Karnival WOW 2012...

Tarikh : 23 - 26 Februari 2012 (Khamis - Ahad)
Tempat : Sisiran Tasik Presint 2 Putrajaya

Antara aktiviti menarik : 
- Kejohanan Futsal Terbuka Putrajaya
- WOW Star Search
- Pertunjukan Bunga Api
- Pameran Kebudayaan dan Kesenian Antarabangsa
- Gerai Jualan dan Makanan

dan macam-macam lagilah...

nak tau lebih lanjut klik kat SINI --- > Karnival WOW Putrajaya 

Datang jangan tak datang ;)

Notakakiku : sebagai warga Putrajaya, tumpang BANGGA bila ada event besar macam ni... BANGGA bila orang datang ramai-ramai kat sini... tapi SEKSA sebab jalan smua tutup, jem... nak ke tempat kerja susah, nak balik rumah sekangkang kera tu pun susah huhuhu...


4 yang komen:

syawalsimpsons said...

kan susah jaa....tapi tak pe la..bukan selaluu kan...

mimie.. said...

ehehe..biasa lah tu..

dalam org bersuka-ria, kita yg jadi mangsa keadaan..


sabor jelah~

Azhafizah[フィザ] said...

sangat wow! nak pergi tapi macam malas nak bersesak ni =_='

Eryati said...

gerai makan dan jualan tu yg best...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com