Nuffnang Gadget

February 17, 2012

Kembali Semula...

salam smua... mis mis mis me tak hehe...
ingatkan macam nak berehat lama... tapi tiap-tiap hari asyik pandang blog pink ni kosong tanpa kata... rasa macam tak kena... rasa macam mandi tak basah tido tak lena... so, harini kuatkan semangat kembali semula update blog hehe...

harini tak sempat nak tulis banyak...
so, Alycia nak perkenalkan page baru Alycia...




All about Sihat, cantik dan Anggun... kelas kau kak jahhhhhhhhhh hehe..

Page ni Alycia create masa sama-sama mengikuti Seminar Usahawan Internet bersama Dr. Irfan Hairi dulu...

so, nanti sudi-sudi lah jenguk dan LIKE yer ;)


4 yang komen:

Nad @ MamaZakwan said...

tu la...
lama takde update pasal dadam
rindu sama budak itu..
bulan dpn besday die kan?

mimie.. said...

ye betul.....
lama tak update rasa rindu kat blog ni..sunyi jek hihi..

Cik Rose Cute said...

hahaha...kesian blog nie...tunggu di up-date oleh Hot mama...Selamat kembali..

Azhafizah[フィザ] said...

selamat kembali..sudah like fanpage ^_^

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com