Nuffnang Gadget

February 9, 2012

Majlis Hari Lahir Anak Rakan...

sebenanrnya ni event lama...
bile ekkkk... hmmmm, 29 hb bulan lepas kot...
sekarang ni macam musim kot...
musim orang malas update blog hehe... tu yang lama sangat terkumpul cerita... sekejap nak buat, sekejap tak nak.. pastu nak buat... pastu simpan kat draft...

ok, ni memang event ahli Geng Merayap setiap tahun... celebrate besday anak Datin Mona... Datin kau, kelassss kau Mon... dan tahun ni acara majlis dibuat di A&W AEON Setiawangsa... besday ni buat sekali untuk dua-dua hero kecik tu... dah lahir pun date dekat-dekat, so sekali harung... sonang...

ni pun gambar smua cilok dari FB Datin Mona...
Alycia dah gantung kamera... malas nak ambik gambar haha... bole caya ker ;p

-- besday kek ... theme = Ben 10 ... suka botol mineral kat sebelah kek tu --

-- the menus.. ofkos lah dari A&W... tapi tuan rumah topup sikit-sikit goodies untuk budak-budak --

-- itulah dua-dua besday boy tu... tak sabar-sabar nak potong kek... yang baju itam tulah mak besday boy = Datin Mona .. disebabkan ada bear besar tu, Alycia kena balik cepat... sebab Adam takut dengan bear besar hehe --

-- tak sah kalau tak posing sama dengan Geng-geng Merayap... tapi tahun ni cuma 4 orang jer yang datang... ni dalam gambar lagi sorang lambat --

-- lastly picca dengan mak besday boys dan adik pompuan besday boys... saje dukung baby ni lelama... biar cepat-cepat lekat ... amin amin amin --

Happy Besday Again To Big Bro Adam & Hafiey ;)

notakaki Alycia : kalau Alycia berehat seketika dari berblog, aci tak hehe... ke nanti korang rindu-rinduan ;p


9 yang komen:

Azhafizah[フィザ] said...

meriahnya bday party..hehe..adam takut bear tu?alah tak macho lah adam ni...semoga ada rezeki akak dapat baby girl nanti..aminnn


skang memang bukan mood blogging kot kak..samelah ngan fiza..jap ade jap x..hehe

KhaiZa said...

doakan semoga ada rezeki nanti dapat baby nanti :)
--
Jom lihat Koleksi Tudung Cantik dan Terkini disini
--
Daftar Sebagai Agen VCO Catalyst disini

mummy_ayu said...

wah...best2..minggu nie dtg umah Ayu plak key...

bab baby tu...amin2..minta2 cepat la lekat..

mimie.. said...

sama lah..mimi pun macam malas je nak update blog..rajin tgk blog org je huhu..


alycia nk berehat seketika??emm seketika je kan??boleee eehehe..klu lelama nanti rindu plak nak tgk blog yg comel nih ^_^

CikSembang said...

tak de mana nak caya nak cuti dari blog.. tak caya tak caya

Mr.Clive said...

waaaaa...kek tu nampak sungguh sedap sekali! nampak sungguh yummmylicioussss woohhhh!

Lynn Hamzah said...

kek tu memang menarik...budak2 tentu x sabar nak makan kek tu kan...

mekchu said...

apsal mon tak ngajak aku tahun ni? mauk sentap lama2 dengan dia lahh

Zara said...

hi kat mana u order botol mineral tu? cute la

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com