Nuffnang Gadget

February 29, 2012

Nak Tengok Irfan Khairi Tak???

Nak tido... Tapi mata takmo lelap.. Sambil nak lelap mata, sambil tengok gambar kat bb ni ha... Sekali terjumpa picca ni...

Mesti korang pernah dengar nama Irfan Khairi kan... So, alycia tunjuk gambar dia kat sini.. Bergambar bersama beliau masa Seminar Usahawan Internet dulu.. Memula ingat siapa jejaka tu, pastu bila diperkenalkan sebagai penceramah baru kenal ooooo tu dia Irfan Khairi hehe.. Biasa nampak kat tv, tengok kat Internet je kan hehe..

Memang bagus seminar beliau.. Banyak tips-tips yang dikongsikan macam mana kita nak tarik ramai pengunjung ke blog, macam mana nak gunakan Internet sebagai saluran berbisnes..

Sent from my sweet bery.


8 yang komen:

dyabunga said...

dya tak kenal..hehe
macam best je seminar dia

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

bestnya jumpa dia!dila knal...klu la leh jumpa gak,nk tanya cmne ler muda2 leh jd usahawan..huhu

mama rifQy said...

wah..bergambar dengan jutawan muda

syawalsimpsons said...

bestnyer dapat dengar seminar dier...

Azhafizah[フィザ] said...

bestlah..mesti dapat banyak tips ni nak jadi usahawan berjaya macam dia.

cantekk said...

wow.....jambu nye. jeles i.

Norizwan said...

bagusnya...bergambar dengan jutawan muda ini...pernah hadiri seminar dia...apa yang disampaikan memang selesa dan mudah membuat duit dalam internet...

Anonymous said...

Great beat ! I wish to apprentice at the same time as you
amend your web site, how could i subscribe for a blog website?
The account helped me a appropriate deal. I have been tiny bit
acquainted of this your broadcast offered shiny clear concept

Also visit my site; http://Bernd-schmitz.net

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com