Nuffnang Gadget

February 21, 2012

Tahniah my frens..


Semalam masa jalan-jalan nak melayan Adam naik token car kat Alamanda, sempat tengok kedai majalah.. Eh, Intrend baru dah keluarlah (sambil bayar sambil selak)..

Sekali terkejut tengok muka budak kecik yang tembam yang posing senget = Michah.. Sekali baca tajuk .. 65 Blog Pilihan Intrend untuk Tahun 2012.. Tahniah Blog Mekchu.. Dulu bulan Ogos 2011 dah kluar.. Ni kluar lagi.. Asyik keluar majalah yo.. Jeles makkk tawww.. Hehe

Apapun kita sebagai rakan blogger kena tumpang bangga dengan pencapaian sahabat kitakan.. Walaupun sekarang Mekchu dah malas update blog, tapi blog dia tetap jadi pilihan.. Pasni jangan malas-malas taww Mekchu haha..

Sent from my sweet bery.

11 yang komen:

mekchu said...

hehehehe.. hilang kempunan aku.. kemain ko ye anak.. glamer dah kalahkan omak ehh.. thanks babe..

Mama Likha said...

link blog dia apa yer alycia

syawalsimpsons said...

tempias mak tu kena kat anak..tu yang pon glamer gak tu...

Cik Rose Cute said...

tahniah hihihi

::NureeN:: said...

sweet g2..

*eh, rasanya mcm dh email lps alycia bg tau ari tue.. jap2 nk check email k.. sori2x

::NureeN:: said...

cuba check email 2/2 lepas.. td nureen dh fwrd :)

Azhafizah[フィザ] said...

tahniah blog mechu sebab terpilih lagi..teruskan usaha mengupdate blog ^^

Nad @ MamaZakwan said...

tahniah!
kemain mekchu...
pilihan 2011, pilihan 2012..kalu smpi 7thn berturut2 kena undur diri cam dato' ct dlm anugerah juara lagu tak? hehe

gadisBunga said...

saya tak penah lagi ke blog mekchu tu. nampaknya haruslah diterjah lepas ni! :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kherrrlass mekchu!
tp najmi lg kherlas, muka die terpampang woooo.. =)

eB ezrin said...

wah tahniah :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com