Nuffnang Gadget

February 17, 2012

T.O.M.O.R.R.O.W...

kecik-kecik...



Besday 1 Tahun...


Besday 2 Tahun...


dan

TOMORROW is a day...

3 years already..

Hepy Besday Adam Zikry...
Mama sentiasa doakan Adam jadi anak yang soleh... belajar pandai-pandai yer... 
Mama dan papa alwaiz luv u babehhh...


notakaki Alycia : bila tengok Adam dah besar panjang macam ni, rindu pulak nak bau baby masa kecik-kecik haha...


10 yang komen:

KSWSK said...

makin pndai bgaya si Ensem Adam

YaYaNsMuM said...

Cepat je membesar anak-anak kita ni kan...:)

Nad @ MamaZakwan said...

ingatkan 18/3
rupa2nya 18/2
silap daaa...

hepi bday in advance adam!

alycia pe lagi, baby baru tahun naga! =p

Qaseh Suhaida said...

Masa baby comell
dah besar ini makin hensem pulak...

Happy Birthday Adam

Azhafizah[フィザ] said...

dah besar nampak macho lak gaya adam tu dalam gambar last tu..wah untungnya sama bulan birthday ngan adam ni..^__^ happy birthday adam ensem

mama rifQy said...

wahh..dah besar macho dah !! kite pon tingin nak bau bb!!huhu..tp xde rezeki lagi la

mekchu said...

nak wish dadam malam ni bleh tak? takut besok terlupa..

dadam boboiboy, happy 3rd birthday sayang.. semoga jadi anak yg soleh dan rajin jaga adik2.. ehhhhh.....

Eryati said...

hepi besday adam zikry...dah 3 tahun..anak sy pun genap 3 tahun bulan april ni..

si tuan putri kiUt said...

wahh segak bergaya!

mimie.. said...

adam si hensem boy...dan pemalu jugakk hikhik ^_^

suka tengok gambar dia yg last tu..segal betul dia! <3<3<3

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com