Nuffnang Gadget

March 26, 2012

Baju Ke-2 Dari Matase Sutera...

ohhh... dah pernah buat entry ni ...
tapi saje nak buat lagi sekali... sebab sengal hehe...

ni lah baju ke-2 dari Matase Sutera yang Alycia beli...


baju pertama yang ni... ingat lagi tak...


memang sangat-sangat selesa...
sesuai untuk acara rasmi ...

-- ni gambar pakai baju ke-2 tu tapi duduk... tak nampak sangat kan --

so, korang boleh klik kat Matase Sutera untuk tengok baju yang cantik-cantik...
nak lawan Mekchu kumpul baju Matase Sutera banyak-banyak hehe..


8 yang komen:

PinKy MoMMa said...

cantikkkk and sweet je design and color dia..

Nana said...

eh cantik la
sweet sgt
bape harga ni ek

mummy_ayu said...

cantiks sgt..

Alycia said...

Pinky Momma :
sweetkan kaler dia.. tu yg terpikat tu..

nana :
harga ni RM 435.00.. batik crepe..

Mummy Ayu :
;)

Azhafizah[フィザ] said...

Cantik sangat corak dia tu..

Nad @ MamaZakwan said...

mmg cantek
mmg tertarik!

tp tang harga..mak aih, mampu tgk alycia pakai jek la, hehe...

corak die tu nampak sweet

si tuan putri kiUt said...

teringin tapi body belum mengizinkan heheheh...

Anonymous said...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your myalycia.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com