Nuffnang Gadget

March 1, 2012

Banglong Lahhhh..

Sejak dua menjak Adam dah masuk 3 tahun ni, saje je try test tukar panggilan kat Adam.. Memula panggil dia Abang Adam... Pastu dia cakap tak nak abang lah... Okay, kalau tak nak abang mama panggil Banglong nak tak.. Pastu dia kata nak... Sekarang kalau panggil dia Adam, mesti dia cakap "Banglong lah Mama" hehe...

Eh panggil Banglong ni mama dah ada apa-apa ker hehe.. Taklah, belum bole buat press conference lagi haha #bajetretis... Tunggu jer lah pengumumannya yer hehehe..

Sent from my sweet bery.


9 yang komen:

Cute Mum said...

mesti ada berita baik nie..
mehlah join the club.. hihi..

Azhafizah[フィザ] said...

bakal abg long ke ni?berita baik ni ^__^

MaMa CyDa said...

bakal dicanangkan berita baik ke nih zura?? Amin!!! Aku doa2kan tuk ko nih ... bleh join the club ^_^

Nad @ MamaZakwan said...

wah...
ada pape ke ni?
cepat2 umumkan ye ;)

syawalsimpsons said...

wahh kena tunggu PC la ni..kikikiki..minta2 ada good news kan..kakakkaka

Norizwan said...

dah ader ler tu....kalo tak takkan tanya gelaran dia hehe...tungguuu

eB ezrin said...

dh ader la tuh yer?
tahniah :)

mekchu said...

hah.. mcm mana.. dah test belum?

LYAfrina said...

wah.. dh nk dpt adik ke ni?

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com