Nuffnang Gadget

March 15, 2012

Belon Panas di Putrajaya..

Ohhh, start harini sampai 18.3.2012, akan berlangsungnya Hot Air Balloon Fiesta di Putrajaya, bertempat di Monumen Alaf Baru, Presint 2. Kalau korang takda apa-apa plan weekend ni, jomlah beramai-ramai datang Putrajaya..

Kebetulan masa hantar Adam pergi rumah ibu pagi tadi, nampak dah belon panas berterbangan.. Excited terlebih Adam.. Taknak pergi rumah ibu sebab nak tengok belon besar katanya hehe.. Kalau ikut taun-taun sebelumnya, belon panas akan dilepaskan dalam pukul 7.30 pagi dan 6.00 petang setiap hari. So, korang boleh plan masa yang sesuai untuk tengok belon panas puas-puas.

Notakaki : patutnya Alycia dilantik jadi duta belon panas Putrajaya kan haha..

Sent from my bling-bling bery.


11 yang komen:

:: Mrs.Eady :: said...

nak pegi sabtu ni :)

syawalsimpsons said...

tak da buat pape weekend ni..boleh la jejak kaki ni...sekangkang kera je ni..mmmm

MaMa CyDa said...

ye betul!! tetiap tahun ko lah org yg akan promote swuh g sini ... eheheheh

eB ezrin said...

2 kali jerk naeknyer yer?
rs cam nk pegi la :)

Sidratul Muntaha said...

thun ni tak thulah dpt pergi ke tak..
klu pergi pagi2..
nak angkut bebudak ni sebelum bgn tido
ahahaa
klu pergi siang
haruslah pergi lepas ohor.
tpi tkut ramai org la plak

Azhafizah[フィザ] said...

macam tak xdpt nak pg je tahun ni..huhu..sure crowded putrajaya skang ni kan..kalau akak photoshoot di sini leh share gambar cantik cantik kan.^__^

mimie.. said...

ehehehe...betul3...alycia patut jd jurucakap belon panas putrajaya..hihi

insyaAllah klu sempat nak g tgk bwk qalesya skali..tp weekend ni takde kat umah pulakk huhu

Atie.Rashid said...

baru ke plan nak g putrajaya sabtu ni... insyaAllah nak ke sane la.. awk ni dr last year duk promot hot ballon ni kan... hehehehe...

meh umah baru sy.
http://atierashid.blogspot.com

Alin Marlini said...

tak pergi gipun...kali ni nak pujuk cik abang gilah..

Mama Gee said...

tahun ni leh merempit tengok belon...hehe

MrS. F!zA said...

mmg nk gi awl pg mcm dulu2..ngeh2x..ptg2 skrg hujan..jomjom!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com