Nuffnang Gadget

March 5, 2012

Bertukar wajah..

Ingat tuan blog jer ke nak bertukar wajah dengan blog yang serba pink + bling-bling.. My sweet bery pun nak jugak... Semalam Alycia dapat tukar wajah my sweet bery dengan tema bling-bling, macam tema blog jugak hehe.. Tapi kaler pink nan ado.. Akhirnya pilih lah kaler putih.. Takpe, putih itu suci dan bersih haha.. #motif apataktaulah..

Cantik tak tema sweet bery Alycia hehe..

Sent my bling-bling bery.


5 yang komen:

MrS. F!zA said...

utk GSII ada jual tak kak? cantik bangat!

Nad @ MamaZakwan said...

tak merasa lagi nak pakai beri itam
merasa makan stoberi jek, huhu!

syawalsimpsons said...

Ala sweetnya...cantik mcam tuan dier gak..leh bg adiah tak..kakkakakakakakakak

Azhafizah[フィザ] said...

memang hot mama lah ade bling bling ni..mata pun jadi bling bling dah *_*

Alycia said...

Mrs Fiza :
xtaulah GS2 ada ke x.. tp yg iphone mmg byk.. geram2 tgk..

Nad :
xpe.. mn tau pasni ada rezeki ;)

syawalsimpson :
nak hadiahhh?? bole2.. nnt alycia fikirkan.. tp kn pakai bb lah ekk hehe..

azhafizah :
terpengaruh dgn bling2 kat blog tu sbnrnya hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com