Nuffnang Gadget

March 14, 2012

Big Day Adam ...

oh no... sebenarnya lama giler dah gambar ini di ambil...
lama giler dah celebrate besday Adam...
tapi sobab omak eh maleh nak kopipes gambar dari kamera apak eh, so jadilah entry big day adam ni sebulan lamanya hehe...
sebenarnya sambutan besday Adam yang ke-3 tahun dibuat masa family day family Alycia kat Port Dickson... kalau tak silap cuti Maulidur Rasul, 6 Februari bulan lepas... 
masih belum besday Adam pun sebab besday Adam 18 Februari... 
tapi sebab dah alang-alang kumpul ramai-ramai, gunakanlah tempat dan peluang yang ada...
 more meriah kan hehe...

sebab event pun dah lama, so biar picca ajerlah yang bercerita...

-- theme of the cake = Angry Bird... carik kat pekan PD, kek ni jer yg comey... agaknya kedai yang sama Nana belikan kek untuk kawan dia masa kat PD --

-- besday boy dah ready nak potong kek... yang sebelah dia tu sepupu Adam, Kakak Bismi --

-- nampak macam mama yang lebih excited pulak kan hehe... sebenarnya setiap kali sambut besday anak rasa touching... sebab rasa oh dah besar dah anak aku huhu --

-- amboi, besar lagi Adam suap kek kat dalam molot dia kan --

-- Adam seronok sebab lepas potong kek dapat pulak hadiah... hadiah semua pun gambar Angry Bird hehe ... macam tau-tau ajer --

-- tak sabar nak bukak hadiah... macam dapat hadiah kawin orang cakap hehe --

-- menu malam tu adalah BBQ... nyum nyum nyum --

masa pergi PD, banyak lagi space kat kereta...
bila balik tetiba dah penuh dengan hadiah Adam...
apa-apa pun Alhamdulilah... terima kasih semua anty-anty, uncle-uncle Adam yang bagi hadiah kat Adam...


7 yang komen:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Fuyooo, kek.....garangnyerr.huhu

mekchu said...

wahhh tak sangka pulak kat pd ada jual kek angry bird walau pun kening nya mcm palsu.. hahaha

again, happy belated birthday dadam..

Mr.Clive said...

hoho...ramai gak yang mengorder kek angry bird ni sekarang eh...hehe...

Mr.Clive said...

excitednyerrr dier mamam kek tu...hehe

Azhafizah[フィザ] said...

wahh bertemakan angry bird birthday adam ni kan..bestnya!

MrS. F!zA said...

eh comelnya kek angrybird tu..kalo darwisy tgk ni tk hbis2 lah bebel bird bird..dia pn pencinta jgk tu..hehe

mimie.. said...

adam comell!! ^_^
bestnyee..untung adam..
kek tu ..macam sodap yo..ehehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com