Nuffnang Gadget

March 20, 2012

Car Kecik Sape Tu...

Petang ni kena angkut Adam ke opis sebab pengasuh dia ada appoinment kat spital.. Bila cakap jer petang ni pergi opis mama, terus dia kata nak bawak mainan dalam beg.

Tengok lah car kecik sape yang tersusun cantik atas meja opis mama tu..

Sent from my bling-bling bery.


10 yang komen:

syawalsimpsons said...

mesti la car adam...suke erk...

::NureeN:: said...

anak2 klau bwk g opis mmg suka kan.. mcm diaorg nk bwk..
comel la keta2 tue

aanie said...

sama mcm adam sy....suka main car.....:)

adianiez AIDA said...

anak-anak dara aida tu kalau ajak gi ofis, excited sungguh! sebab kat ofis byk kertas, pen, ada komputer, ada white board & marker... diorang memang ler suka :)

zh-ena said...

ena tak pernah lg bwk anak2 ke ofis..klu bwk rasanya tak blh nak buat kerja kot

Nad @ MamaZakwan said...

la, hai...
mmg bleh geng ngan zakwan la adam ni
sume car die bawak ye
siap2 susun plak tu..
sejibik cam zakwan

MrS. F!zA said...

spesen je ngan darwisy..suka susun car..lps tu pggil mama atau papa tgk..hehehe

cantekk said...

udoh le ckp perak, smlm den dah sklahkan skit ajo ckp nogoie =D haha kolaka botul

mimie.. said...

ehehehe..sangatttt comel!! ^_^

mekchu said...

suka dadam erk pegi opis mama..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com