Nuffnang Gadget

March 26, 2012

Ce Carik Di Mana Adam...

malam semalam kami ke Giant Kajang...
biasalah kan shoping barang keperluan rumah... event sebulan sekali mesti dilakukan... 
biasanya kami pergi ke  Carefour Alamanda atau ke Giant Puchong...
 tapi semalam berubah angin pulak ke Kajang...

bila shoping barang-barang rumah, biasa Alycia tukang tolak troli... sebab kita jer kan yang tau apa barang ada dan apa barang takde kat rumah... dan bila en Ajip dah panggil Adam jer, bawak Adam ke suatu tempat, yang tu Alycia tak ikut... sebab dah tau mesti papa dia nak belikan dia mainan... kalau mamanya yang ikut skali kang... banyak sangat komen... mahal lah... dah ada kat rumah lah... so, en Ajip slalu suruh Alycia duduk sorang-sorang shoping barang rumah hehe...

nak tau, apa papa Adam belikan untuk Adam...
;
;
;
;

-- pelampung car --

pelampung yang bole dibuat kolam mak mandi atau nak jadi tempat main... apa nama dia ntah, Alycia pun lupa baca kat kotak tu... siap suruh landing atas katil car dia lagi huhu... 

dan pagi tadi, masa Alycia siap-siap nak pergi keje tengok Adam takde kat tempat tido dia... biasanya Alycia akan baringkan Adam kat toto depan tv, sebab nak kemas katil... 
puas lah carik, hilang ker budak ni... sekali tengok ...
;
;
;
;

-- landing baiki punya kat dalam pelampung cars dia... senang hati siap main game lagi huhu --

adoiiiii, rasa nak putus jantung mama Adam oiiii ingat Adam hilang....
pastu gelak puas-puas hehehe...
Adam oh Adam...


7 yang komen:

cantekk said...

=D hahaha sabo jelah..
addoy, adam ni...sakan lettew

mama rifQy said...

cantek la alycia..alycia..berapa hinggit nii ?? mcm bkenan je!!

CiK FizA said...

hahahaha~ adam adam ! penat mama cari :DD

Mr.Clive said...

hoho bos tengah santai eh?kehkehkeh XD

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kolam mak mandi???
amboooii maknyer.. siap nk mandi dlm tu ker..

wah, kemain adam..
siap lepak baik punyer port tu.. =)

Nad @ MamaZakwan said...

hebat penangan cars pada adam ye
lagi hebat dr zakwan, haha!
mahal tak kolam tu?
cambest jek :)

Azhafizah[フィザ] said...

mane taknya landing sakan..dah ade tempat landing baru tu..hehe..adam oh adam..main sorok sorok ye..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com