Nuffnang Gadget

March 22, 2012

Coklat Yang Cantik...

ohhh... harini kebizian lagi... 
nampaknya bila tuan blog bizi, entry pun jadi 1 sehari...
entry pun jadi pendek-pendek...
rindu pulak nak buat entry panjang-panjang hehehe...


harini nak promote coklat cantik dan sedap...
sesuai bagi sesiapa yang nak bagi hadiah atau buat hantaran...
ni Alycia order sempenan wedding sepupu Alycia bulan 12 tahun lepas...
bapak lama baru nak upload kan hehe...
tu yang nampak berseri jari tu... merah-merah lagi... tumpang pakai inai pengantin... 
baru rasa macam pengantin baru jugak kan...

kalau korang nak order, boleh terjah pages Adik Nurul Liyana ni...
di Putrajaya... sedap-sedap coklat Liyana buat..
kek butter cheese dia pun sedap tawwww...

notakaki Alycia : sangat seronok bila orang pandai berbisnes kan... 

5 yang komen:

zh-ena said...

mmg comel nak mkn pun syg

Azhafizah[フィザ] said...

memang cantik pun tapi sayang kot nak makan kalau cantik cantik ni..hehe

MrS. F!zA said...

menarik bt hantaran sbb warna warni tu..hehhe

MrS. F!zA said...

menarik bt hantaran sbb warna warni tu..hehhe

mimie.. said...

wahh inai dijari tu sangat merahh..
suka..suka..suka...!! ^_^

mcm sedap je coklat tu..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com