Nuffnang Gadget

March 27, 2012

Harga Playground Car Adam...


berikutan entry Adam main sorok-sorok tu...
ramai yang berkenan dengan playground Car Adam tu...

Semalam baru sempat tanya kat en Ajip brape harga ...
Alycia beli kat Giant Kajang...

Harga : RM 80++

letak dalam kotak, skali dengan bola kecik-kecik tu...
so, kalau korang beli, korang kena beli pam nak kasi besar macam tu... 
kalau tiup pakai mulut macam tiup belon tu, nanti boleh semput kekeke...

Sesuai untuk dijadikan playground (muat 2 -3 orang budak) dan kolam renang...

Kaler : merah & pink

Notakaki Alycia : Hari Khamis ni en Ajip akan ke sana sebab ambik spek baru dia... sapa-sapa yang nak kirim tu, bolehlah kasi tau Alycia... nanti bank in kan duit dalam akaun Alycia... nanti suruh en Ajip tolong belikan... apa-apa just emel Alycia : deqya2000@yahoo.com


5 yang komen:

syawalsimpsons said...

wahh menarik tu...tapi kan...mmm...tak da tempat mau letak la...mmm kat umah tu

MrS. F!zA said...

adehhh tertarik mak nengok! kalo anak nengok lg bsing ni.. hahaha mmg hantu keta si darwisy tu..sma je mcm adam..

PinKy MoMMa said...

oo harga kira berpatutan la kan dear ;)
ni kalau abg long tengok..mau tido skali kat dalam tu huhu

Azhafizah[フィザ] said...

sesuailah untuk anak kecil kat rumah main main kan..beli jgn tak beli..order cepat cepat ^_^

Mr.Clive said...

wahhh comel nyerr car ni...hehe...2-3 orang pun muat eh?niceelaa

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com