Nuffnang Gadget

March 5, 2012

Kenapa Lama Tak Letak Picca...

kalau korang perasan, dah lama giler kan Alycia tak letak picca ... 
picca Adam, picca mama Adam...
 sebabnya...
;
;
;
;

kamera nan ado...

ya, betul... walaupun laki saya photografer, tapi bini dia nan ado kamera... sebab kamera Alycia adik Alycia pinjam kejap sebab dia nak siapkan projek praktikal dia.... tulah pasal asyik-asyik post picca guna sweet bery jer..... sebenarnya guna sweet bery ni best sebab dapat capture picca on the spot terus publish... tapi tak best sebab tak puas nak tengok hehe...

takpe-takpe... harap-harap next week smua keadaan kembali normal...
sebab this week adik Alycia balik, boleh lah dia pulangkan kamera kakak dia ni... yang dah kemaruk nak pegang kamera sendiri...

ada jugak en Ajip offer suruh bawak kamera gabak dia...
ce banyangkan masuk dalam henbeg... mau terbojol hehe...

-- inilah the latest picca yang pernah tepek kat blog --


4 yang komen:

YaYaNsMuM said...

hehehe...takpe...sweetberry pun sweet aper..:)

Nad @ MamaZakwan said...

takde gmbr pun takpe
mmg la tak ceria sket
tapi janji ada cerita
takde la blog ni malap je, huhu!
:)

p/s : oo, mmg kite pakai pb pun skrg..masa pantang pun pakai, dh lepas pantang pun pakai..mungkin sbb tu jugak kot susu byk ;)

kakyong said...

buat n3 tanpa gambar mcm tak lengkap jer kan..

Azhafizah[フィザ] said...

guna DSLR lah cantik photo nye kak ^__^

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com