Nuffnang Gadget

March 2, 2012

Makan Dalam Taman..

Oh, semalam en Ajip bawak kami makan kat dalam taman.. Nama tempat tu Garden Cafe di Sungai Ramal, Kajang... Tanye kat en Ajip macam mana boleh tau tempat tu.. En Ajip cakap dia nampak dulu lalu kat situ.. Ingatkan kedai jual bunga, rupanya tempat makan.. Memang betul-betul dalam taman..

Bila masuk je, tengok menu istimewanya = Mee Bandung Muar .. Wah menarik ni, nak try test la.. Bila makan, marvelessss.. Sedap weii.. Sama rasa macam makan Mee Bandung Muar yang kat Muar... Original resepi..

Nasib balik cepat pastu.. Kalau tak kami makan dalam gelap hehe.. Sebab malam tadi blackout kat Putrajaya, Bangi dan kawasan sekitarnya..

Sent from my sweet bery.


8 yang komen:

Norizwan said...

malam tadi TNB transformer meletup...memang perkara ini jarang berlaku...nasib baik takder sapa yang cedera...

tak pernah makan lagi kat situ...ingat kan mee bandung kat muar jer yg sedap...:)

Nad @ MamaZakwan said...

area mana ek alycia?
dpn food court sg ramal tu ke?

mimie.. said...

tauu takpe...mlm tadi tidur dalam kepanasan huhu

syawalsimpsons said...

ni dekat sangat la ngan umah uyun ni..kikikikiki...dah try dah..mmg best pon..

Azhafizah[フィザ] said...

sedapnya mee bandung muar..rindu nak balik johor lah..nak makan masakan mee bandung muar dari abah tersayang ^__^

Lynn Hamzah said...

mee bandung memang best...nyum nyum...

Tengku Fauziana said...

sedapp..sedapp..

salam perkenalan..
i folow..

Miss Nadya said...

macam best..Garden Cafe Sungai Ramal Kajang?
macam nk g je..:)

Salam, sy dengan rasminya melepaskan komen untuk menjemput owner blog join saya punya bloglist jika sudi..hehe..di link ::

http://www.nornadiah.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com