Nuffnang Gadget

March 6, 2012

Projek Baru 2012..

Alhamdulilah... Mulakan tahun baru ni dengan cerita yang baik-baik saje.. Dan ini juga adalah projek terbaru en Ajip untuk tahun ni.. Mini studio kami... So, semestinyalah hero kecik kami yang merasmikan dulu mini studio ni..

Semoga Allah memberkati setiap pekerjaan kami.. Dan dimurahkan rezeki kami sekeluarga.. Amin..

Bila start mini studio ni??? Insyallah, dalam masa terdekat.. Nak cukupkan barang dulu dan setup cun-cun dulu hehe.. Mana tau tetiba nanti ada rezeki pulak untuk blogger bertuah berphotoshoot kan... Tungguuuu...

Sent from my bling-bling bery.


7 yang komen:

Azhafizah[フィザ] said...

lepas ni boleh lah book buat photoshoot kat mini studio akak ni kan..hehe..model hero yang ensem tu ^^

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

wah...semoga berjaya;)

shidasyakirin said...

hebat2..selamat maju jaya ye Alice

p/s: Thanks Alice dah dpt magnet kebaya tu..

Mr.Clive said...

hoho tahniah kak!
teruskan menghapdet perkembangan studio ni!hehehe

Dania Eryati said...

wah ada mini studio

shark said...

cmbest jer ada studio..
gud luck:)

mimie.. said...

hish cmaner boleh ter"missed" pulak mimi baca entry ni ekk hihi..

tahniah en.ajib & alycia..moga rezeki bertambah-tambah selepas ni..amin~~

^_^

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com